Ihan hissukseen…

Täällä on vain makoiltu eilen. Oli sen verran kehno olo, että eipä ollut asiaa edes ulos. Sain sentään kirjoiteltua ja hoidettua pari hommaa pois kuleksimasta. Kunhan välillä lepuuttelin ja käristelin itseäni peiton alla. Ei nyt ihan teräkunnossa olla vieläkään, mutta yritetään ainakin jotenkin toimia.

Ärh, kohta lähden pilppomaan vihanneksia wokkia varten. Belga tulee syömään ja tuo kirjoja tullessaan. Nice! :) Ehtoon kulukkeeksi löysin uusvanhan sarjan, jonka olen nähnyt ennenkin – mikäpä sen parempaa. ;)

Tänään huolestuttaa se, mitä tapahtuu pakkasen ja lumen iskiessä *jos ennusteet pitävät kutinsa* näihin maisemiin. On ehkä edessä taas kausi, ettei torpasta pääse ulos. :( Se ei naurata vieläkään. Ei ole ihan hirveästi ollut tarjolla edes hymyilyn aihetta viime aikoina. :cool:

POLKA – EI SITÄ SAA HEKOTTAMAAN!

3 vastausta artikkeliin ”Ihan hissukseen…

 1. Aamupäivää!
  Elä ole huolissas pakkasista, just kattelin armaan ilmatieteenlaitoksen lupausta näille selkosille ja se näytti että viidenteentoista päivään asti mennään max. kuuden asteen pakkasissa ja sit ”lauhtuu” taas pariin pakkasasteeseen joten ei tämä tammikuu näyttäis ollenkaan sellaiselta mitä se on esim. tuolla ison veten takana.

  Paranemista!
  Nii ja Belgalle terviisit ja Mindie-neidille rapstuksia parin pusun kera!

  • Ei se pakkanen sinänsä, mutta märkä lumi siinä muuttuu jääksi eikä täällä hiekoitus oikein toimi – isot kivet vaan pyörivät jään päällä. ;) Ja olen vaan niin itsekeskeinen, että menisin ulos vaikka pakkasella, jos voisi…

   • Daa, sama se täällä. Minen tajua mikseivät ne auraa silloin kun sitä lunta tulee, vaan sen annetaan just paakkuntua ja turha sitä on sitten enää hieroa. Ei muuta kuin tulee liukkaammaksi kun painavat sen auralla oikein piukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *