Basiliskoja ilmassa?

Olipa todella kehno olo eilen. :( Onneksi Lady Minnie on hyvä vierushoitaja, makoilin melkein koko päivän. Jäytävä päänsärky ja kehno olo – kittasin vettä, vesimehua ja lisää vettä. Mikään muu ei maistunut. Sain sentään nukuttua edes vähän. Ei olo ihan normaali *siis mikä?* ole vieläkään. En uskaltaudu ulos, olo oli eilen myös niin kuumeinen. Mikä lie, joku Hörhöstä tarttunut basilisko ehkä, tai kylillä leviävä tauti? No, ei sillä väliä. Otan vielä iisimmin tänään ja pysyn sisällä. Tekemistä on kyllä, koska Valentiinolta tuli postia ja vastausta toki on mietittävä. :) Toivottavasti tämä outo olo menee ohi eikä sen enempää…

Silti pitää linksuttaa taksoasioista. Näitä kun on ilmassa nyt monellakin taholla. En ymmärrä, mikä taksojärjestelyissä on niin vaikeaa? En ihan oikeasti. Jospa eivät pyrkisi voittojen maksimointiin vaan ihan normaaliin tuottoon ja palveluun? Ei siinä pitäisi olla mitään ongelmia. Tsadissa vielä 2000-luvun alussa hyvin toimiva systeemi ajettiin alas, koska oli muutama väärinkäytöstilanne. Piti siis rangaista kaikkia käyttäjiä. Ei, ei näin. Ihan vaan tiedoksi, että silloin ns. kaupunkikorttia käyttävä sai tilata takson normaalinumerosta ilmoittamalla tilanteensa & korttinsa numeron ja takso tuli – yleensä ei ollut mitään ongelmia. Juuei, en minä sitä takaisin vaatisi. Mutta jos ihan maalaisjärjellä toimittaisiin, voisi toivoa.

Olisi tässä muutakin, kai. Siirryn nyt kuitenkin petistä ihan pöydän ääreen kirjoittamaan sitä pidempää viestiä Valentiinolle. Ehkä tänään uskaltaisi myös pupeltaa jotakin. Pitäkää peukkuja, että tämä ei ole mitään kökkötautia… :cool:

POLKA – YRITTÄÄ SE SILTI!

4 vastausta artikkeliin ”Basiliskoja ilmassa?

  1. Sinulle paranemisia ja Belgalle Onnittelut!! Miten meillä tyttösillä voi olla noin vanhoja lapsia? Mun esikoinen on jo 35 vee ja kuopukseni täyttää tässä kuussa 20 vuotta. Ja maanantaina armeijaan, voi nyyh!

    • Kiitos, kiitos! :) Älä muuta sano, mehän olemme vielä aivan terästä… kai. :D
      Ei se intti niin kamalaa ole. Lomat pyörivät ja ainakin Belga sai koulutuksen siinä sivussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *