Aina se valittaa…

Hrrhrh, täällä on kylmä! Patterit ovat kädenlämpöiset ja kissin tassutkin ovat kylmät. Ei ihme, että Lady Minnie punkeaa viereen  käristyshuovan alle – täällä on suht inhimillistä. ;) Kävin eilen kylillä ja siellä vasta jäädyinkin, viima oli sitä luokkaa. Kesti kolme tuntia saada edes jonkinlainen toimintakyky takaisin. Kun yritin purkaa taravoita kassista, ne tippuilivat käsistä jäykkyyden takia. Epäkivaa. Juuei, enpä tietenkään valita!

Jospa tästä lisää vaatetta vielä päälle ja viemään roskia. Jotakin on tehtävä tänäkin aamuna, että saisi päivän alkamaan ja edes jotakin tehtyä. Päivän uutisena toimikoon minusta varmaan paras paikka ikinä – jos sijaitsisi lähellä, kävisin taatusti! :D Enkä vähiten sen takia, että Nappi-kissa on aivan Lady Minnien näköinen ja hoitaa erittäin tärkeää tehtävää.

Siinä päivän loruilut ja nyt maihari niskaan! :cool:

POLKA – AINAKIN SE YRITTÄÄ VAIHTEEKSI!

3 vastausta artikkeliin ”Aina se valittaa…

  1. Tuo Napista tehty juttu oli tosi mukava ja noin se (asenne) pitäisi olla muuallakin ja kaikessa elämisessä, niin meillä olisi täällä pirun paljon mukavampi olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *