Talvi!

Hei, ihan vaan tiedoksi, että meidän pihalla on ainakin hetkellisesti oikein sievä talvi! :D Kestänee muutaman tunnin, jonka jälkeen siirrymme siihen toiseen vuodenaikaan takaisin. Siihen, joka kestää lokakuusta maaliskuuhun (tai pidempään). Kesä on se aika, jolloin sateeseen ei yleensä sekoittaudu kovin paljon kättä viileämpää kiinteää materiaalia. Btw, Valentiinokin sai eilen tyypillisen suomalaisen kirjeen eli kertomuksen säästä ja sen eri olomuodoista viikon aikana. Mahtaa olla mielenkiintoista! ;)

Sinänsä tässä on hyväkin puolensa. Nivelsärky vähän helpotti eilisiltana ja nyt aamulla. On se edelleen olemassa, toki. Kelivetoinen kipu? Eräällä leidillä olisi varmaan tähänkin jotakin sanottavaa. Mahdollisesti se on kiellettyä, ainakin hänen mielestään. Kieltäkää korkeapaine seuraavaksi!!!

Päivän linkki on eriarvoistumisesta ja johan sen on myöntänyt kapitalistinenkin tiedemies! :cool: En voi kommentoida, koska se tietäisi taas turhaa paskamyrskyä vesilasissa ja trafiikkia erinäisillä tahoilla. Sanon taas kerran, että ehkä kannattaisi muistella tarkemmin historiaa ja niitä tapahtumia, joiden takia Suomi täyttää sen 100 vuotta. Ei kannattaisi ehkä retostella, välttämättä ja kaikilla asioilla…

Tänään ei torpasta liikahda ulos mikään. En ainakaan minä! ;)

POLKA – KYLMÄ VAIN MINUN MIELESTÄNI :o

5 vastausta artikkeliin ”Talvi!

 1. Kaikki nivelsärkyiset tietää, että keli vaikuttaa. Matalapaineen tuntee jo, vaikkei se vielä säässä näykään.

  Niin loskasään ystävä kuin olenkin käytännön syistä, nyt on kyllä ulkona nätin näköistä. Pari astetta pakkasta ja kaunis lumipeite. Kohta taas manailen, kun pöllyttelen lunta auton päältä ja rapsutan ikkunoita jäästä ;D

  Mukavaa lauantaita Malmille!

  • Niinpä! :)
   Tännekin sopisi mieluummin loska aina aamuisin ja sitten illan mittaan voisi pakastua. Olisi mukavampi, tietysti vain Minun Itteni kannalta. :D
   Kiitos, samoin sinne!

 2. Juu, huomisesta eteenpäin plussaa ja tämä talvi olikin sitten tässä.
  Mitä pihalla liikkumiseen tulee, niin taidan aloittaa tämän joulun erakoitumisen heti itsenäisyyspäivän jälkeen, rakas kummilapseni tulee hoitoon 7. päivä joten sen jälkeen on hyvä aloittaa. Viime vuonna aloitin joulukuun puolivälissä ja erakoitumista (totaali) kesti tammikuun kolmanteen päivään. Loppuaikoina tuli kyllä siivottua lähes joka päivä koska pihalla kävin yhteensä 6 kertaa (roskien viemistä ei lasketa) joten tekemisen puute oli varsin akuutti mutta muuten olen huomannut jouluerakon olevan hyvä juttu. Luurista kaikki mustalle listalle joten ei tule soittoja eivätkä viestit pauhaa ja saa olla ihanassa rauhassa!
  Minen kestä sitä tekopyhää jouluhössötystä ja tämähän on asia mikä lienee meille yhteinen? Ruokaa vaan on varastoitava (ja suklaata!!) enemmän kuin viime vuonna mutta tänä vuonna safkat tulevat olemaan enemmänkin kasvispainoitteisia.

  Rauhallista lauantaiehtoota ja mahdollisimman kivutonta yötä.
  Leidille pusuja, rapsutusta ja jos mahdollista, niin saisiko hän pari ylimääräistä herkkupalaa?

  • Tänne säänoidat lupaavat sekavia aikoja.
   Erakoiduttu on jo nyt, mutta ulos pitäisi ehkä joskus päästä – viemään ne roskat ja ehkä muutenkin. Sen verran, ettei puhekyky häviä, koska sitäkin voi joskus tarvita. Ei juhlita eikä kamalasti mässätä; vegetystä ja vähän fisua, ehkä.
   Samoin sinne rauhallista vkonloppua! :) Neiti saa päivittäin muutaman kissankarkin normisafkan lisäksi, joten toivomusta harkitaan tiukasti! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *