Taas kylille!

Se on lähdettävä harjoittamaan pääelinkeinoa eli noutamaan jotakin apetta suurperheelle *lue -> minä ja kissa* ensi viikoksi. Ja kuuntelemaan a) svinduilua b) ihmettelyä c) jorinaa… joista katson viimeisen vaihtoehdon melkein kestettäväksi. :D Juuei, antaa olla. Siis kaupoille tästä ja ostoslista on mittava. En minä edes mitään hamsteroi, mutta helkkari – jos ei osta valmisruokaa, on ehkä vähän enemmän tarpeita. Ehkä. Huomaan taas olevani puolustusasemissa, mutta ei voi mitään. Sen verran on huomauteltu siitäkin, että ostokset ovat painavia ja niitä on paljon. *tähän muminaa ja manauksia*

Toivottavasti olen kohta taas takaisin! Edelleen olisi kaikenlaista pientä hommaa, jospa joku vain jaksaisi huomautella niistä. Ikävää, ettei Lady Minnie siihen pysty. Juu, olen laiska ja saamaton. Kirjaimellisesti! :cool:

POLKA – JA NYT LIIKKUU!

2 vastausta artikkeliin ”Taas kylille!

  1. Jaksamista ja onnistunutta kauppareissua!
    Itse kävin eilen illalla ja sitten piti tietenkin syödä ittensä turvoksiin joten yö meni miten meni. Onneksi sentään saatiin keliin hieman parannusta ja taitaa kestää oikein kolme päivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *