Paluu perusteltuun päiväjärjestykseen…

Talvi siis oli ja meni. Nyt sataa silkkaa vettä aivan sojona. Katsotaan, pääsenkö ulos asti, onpa ainakin jotakin jännättävää. Sitä meikäläisen huvit ovat kovin pieniä. ;)

Eilen tuli sentään kaadettua yksi puu ja istutettua toinen. Selityksenä tietty se, että yksi kräki viherviitakossa oli kuivunut pystyyn ja jouduin Belgan avulla hiukan hommiin. Kuulostaa suorastaan tekemiseltä. Käytännössä, no jaa…

Pitäisi ja pitäisi, uaaah. Ei oikein innosta tänä aamuna taas mikään. Mutta jospa lehdet haluaisivat lähteä keräykseen? :cool:

POLKA – SAMAA JORINAA…

2 vastausta artikkeliin ”Paluu perusteltuun päiväjärjestykseen…

  1. Nih. Eilen oli vielä valoisaa ja toiveita että kaikki jatkuisi näin mutta ei. Nyt on mustaa mutta kolmen päivän päästä pitäisi olla useampi pakkaspäivä ja niinhän nuo ennustelivat että itsenäisyyspäivää saatetaan viettää valkoisissa merkeissä.
    Pitäisi ja saatetaan eli taitaa olla noita muuttujia taas pari liikaa?

    • Nih! _D Aina voi ja pitää puhua säästä, koska siitä ei *ehkä* tule mitään perskohtaista isompaa riitaa kenenkään kanssa. Toisaalta, keliolosuhteilla on suora vaikutus ainakin omiin tekemisiin. Tätä jahkailua voisi jatkaa loputtomiin! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *