Normiperstai!

Niin mukava, kun tietää ohjelmansa! ;) On hoidettava materiaalia Valentiinolle ja kirje, tietysti. On tehtävä sitä-ja-tätä. Oikein mieluusti, jep. Roskat ja lehdet odottavat malttamattomina, ehdinkö ennen Suurta Lumisadetta… On ihmismieli niin hieno, koska osaa  järjestää itselleen organiseerattua ohjelmaa sekä vahvoja rikkumattomia rutiineja. Ihan itse saatte päätellä, mitä mielessäni todella pyörii. :cool:

Olen tässä hetken tänään miettinyt, olisiko parasta unohtaa uutisten lukeminen kokonaan. Joko alkaa närppiä niin perusteellisesti tai sitten kyse on klikkiotsikoista – enkä oikein välittäisi kummastakaan. Huutelen edelleen asiallisen tiedonvälityksen perään *ja sitten itse klikkailen Ehtoohöpöjen etusivulla*. Juuei, ei siis näin eli älkää tehkö kuten minä teen! :) Pätee muihinkin asioihin.

Siis Lainapeitettä niskaan ja baanalle…

POLKA – NYT EI OIKEIN IRTOA!

3 vastausta artikkeliin ”Normiperstai!

 1. Teille on sinne etelään luvattu maailmanlopun kelejä, samoin kuin itäisille heimoille ja just sanoinkin Hirnakalle että toivokaammen etteivät hyö huku lumeen, sitä kun tuppaa itälaidalla tulemaan aina niin hel..paljon.

  Kaupoilla kävin ja inha on keli, lumista (lunta siis enemmän kuin vettä) räntää almost vaakatasossa ja just sen verran lämpöisen puolella ettei räntä kilahda auton laseihin mutta iltaan mennessä varmasti kylmenee.
  Ei muuten väliä mutta nämä ylikosteat kelit tekevät sen että kiputilat raajoissa ja selässä ovat aikas paljon kovemmat kuin inhimillisemmillä säillä ja siksi en paljon viitti liikkua missään.

  Ruokaa – pottuj ja läskiä – pitäisi laittaa jollain kohtaa, loppuehtoo meneekin sohva selääs ja ehkäpä ViaPlay’ta tuijotellen. Ei siis mitään järin hyödyllistä.

  Jaksamista, ja Midielle terkkuja – samoin Belgalle jos hääp poikkeaa viikonloppuna.

  • Kas. Tänä aamuna on kai hetken melkein talvi. :o Nättiä, jopa. ;) Ei ole kyllä ulos asiaa meikäläisellä ilman niitä nastoja, kitkoja tms. Rolleriin kun ei niitä saa. :(
   Puuhastelua olisi aina, mutta jotakin uupuu; jaksuja, mielenkiintoa tai kykyjä…
   Kiitos – viikonloppua myös Paimentolaan ja heekkuruokia tietty tarjolle sinnekin! :cool:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *