Hiljaista

Eilen oli tooooosi hiljaista sekä talossa että puutar ulkona pihoilla ja toreilla, ainakin meilläpäin! Ei edes pippaloita näkyvissä tai kuultavissa. Melkein tuli ikävä sellaisia juhlia, joita tuli joskus järjestettyä. Ei haita! ;) Saan toki päiväni aina kulumaan pähkimällä kaikenlaista omituista *ja joskus jopa asiallista*.

Haluaisikohan joku kuulla, minkälaista on ”ulkoilla” näillä keleillä rolleriin luottaen? Ei varmaan, mutta kerron silti! :D Se on ihan stanan vaikeaa, vaarallista ja kivuliasta. Rollerin pyörät ovat siposileät, jos siis on vähänkin lunta, mikään ei estä vehjestä ohjautumasta ihan omin luvin minne sattuu. Eli sitä on pidettävä varsin tiukasti räpylänsä tangossa, katsottava mihin astuu ja jännitettävä kaikkia olemattomia lihaksia. Ja kotoon päästyä sen huomaa, koska ne lihakset ovat aivan helkkarin kipeät. ;) Virnuaisin asialle, jos se ei todella olisi niin hankalaa, että joka kelillä ei ole ulos asiaa lainkaan! Melkein toivoisin, että rollereille irvistelevien tulisi joskus kokeilla tulla toimeen sillä vaikka vaan parin viikon ajan – voisivat ajatukset hiukan muuttua. Tai sitten ei. Juu, toki minä vaan valitan lämpimikseni!

Josta pääsee nätisti siihen, että heräsin klo 3 jäätävään kylmyyteen. Päällä oli yökkäri ja paksu paita sekä kaksi täkkiä. Oli pakko räpsäyttää sähköhuopa täpölle, että saisi edes noustua ylös. Kylmä kun jäykistää nopeasti *tsihih*. Tässä käristelen edelleen selkääni ja mietin, pystyykö sitä ulos tänään. Toisaalta, silloin toteutan vanhaa slogania: ”Pidä Suomi siistinä – pysy kotona!”. Eikä kukaan häiriydy minusta, ulkomuodostani, käyttäytymisestäni eikä edes apuvälineistä. Saisiko sitä kuitenkin mennä ulos, jos pyytäisin lääkärintodistuksen? Suostuisiko ak-lääkäri sellaisen kirjoittamaan? Kysymys on aiheellinen siksi, että ak-lekuri viimeksi väitti, ettei Leka tarvitse todistusta! Vaikka Leka lähestyi minua vaatimuksella toimittaa se todistus, sitä ei lekurin mielestä tarvittu. Nice!

Onpa taas harvinaisen kökköä vuodatusta. Juuei, ei mitään järkeä eikä tärkeää, milloinkas sitä. Yritän tässä vain kuluttaa yhden päivän kerrallansa häiritsemättä parempaa ja hienompaa kansanosaa! :cool:

POLKA – PUHUIN EILEN LIVENÄ IHMISEN KANSSA!!! :o

6 vastausta artikkeliin ”Hiljaista

  1. Olipa harvinaisen katkera päivitys. Onhan näihin kyllä totuttu. Popcornit ihan otin esille. :) Herrajjumala, että ihminen voi olla katkera ja kateellinen ihan kaikille ja kaikesta. On täällä muitakin, joilla ei mene hyvin, mutta ei silti märistä koko aikaa. Juu, tiedän, että tämä on valitusblogi, mutta kuitenkin…Ois niin kiva vaihtaa ajatuksia ihan oikeista asioista, mutta sehän on sun kanssasi täysin mahdotonta, koska Sinähän Olet Aina Oikeassa!

    Nyt siis lopetan Sinun blogisi seuraamisen, kuten niin moni muukin, ns. ystäväsi. Ja tiedän, et vastaa tähän, eikä ole tarviskaan.

  2. Täällä oli pakkasta peräti -7 astetta eli oikein talven tuntua, tosin en laittanut päätäni pihalle kun päivä hurahti kummilikan kanssa.
    Hiljaista oli myös näillä selkosilla, johonkin aikaan illasta jytkettä ilotulituksen muodossa mutta se oli hyvin lyhyt, jopa huomattavasti lyhyempi kuin normi uutenavuotena jota vähän ihmettelin kun on tämä juhlavuosi mutta josko lienee pelimerkit vähissä.

    • Eilen täällä oli aika nätti puolitalvi. Juuri nyt Esteri alkoi asioilleen… Mitään ilotulituksia ei ole näkynyt eikä kuulunut, pelimerkit lienevät tälläkin alueella hyvin vähissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *