Esteri ja muut

Esterillä näyttää olevan ongelmia pidätyskyvyn kanssa, koska jotain tulee alas tuolta jatkuvasti. :o Ei haita. Jos Esteri on kehnolla tuulella, käytänkin aamun Valentiinosta huolehtimiseen… kirje ja varmistus siitä, että eräs kirja menisi perille mieluusti ennen tuota Julea.

Taas on sellainen pitäisi-päivä. Yhtä ja toista käpsehtimistä, toivottavasti muistan kaiken. ;) Josko jaksaisi jopa ryömiä pakkoruiskuun pesemään kuontalonsa *merkitään aikakirjoihin*. Suunnitelmissa oli myös isotöisempien muonien valmistamista, mutta taidan skipata sen tältä päivältä ja siirtää vaikka sunnuntaille tai ensi viikolle. Luulisi meikäläisellä olevan aineksia kaikkeen, mutta ei sentään… Eipä haita tässäkään! Yllättäen simppeli kaalilaatikko tarvitsee myös jotakin muuta kuin pelkkää kaalia, todellakin yllättäen. Eikä sämpylätaikinaan riitä kuivahiivaa. Vali-vali-märi-märi. Eheheheeh! :D

Ärrrhh, vettä tulee aina vaan enemmän. Roskat eivät tod.näk. halua uimaan. :cool:

POLKA – YRITÄN KOVASTI KEKSIÄ JOTAIN KATKERAA JA KATEELLISTA LISÄÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Esteri ja muut

  1. Ah, ajelin aamuhämärissä mutsille koska lunta tuli taivaan täydeltä ja nuoskalumi on hälle turhan raskasta mutta olihan ajokeli! Pimeää ja se loskan määrä, en kyllä ajele pimeällä jollei ole pakko, en ainakaan näillä plussan puolen keleillä kun musta maisema imee ajovalot tykkänään.
    Muuta en sitten olekaan tänään tehnyt enkä tee, no sapuskaa jossain vaiheessa mutta sitä ei nyt miksikään voi laskea kun se kuuluu normijuttuihin.

    Systerit touhottaa joulua ja suunnittelevat ens viikonloppuna ostosreissua, sanoin jo että minä en lähde niille kinkereille (kuskiksi) koska homma menee hullumaksi koko ajan; kävin toissapäivänä ruokakaupassa ja se, sekä viereinen alehalli oli niin täysi ihmisistä kuin vain voi olla. Prismoilla on sentään aika isot parkkikset, samoin kuin näillä kahdella, johtavalla alahallilla mutta vapaa parkkiruutu löytyi vasta tovin kyttäämisen jälkeen.

    • Täytyykin taas muistaa pysyä pois kaupoilta tiettyinä aikoina. Onneksi rutiinit ovat rikkumattomia *hehheheeeh* ja sen varjolla saa tehtyä kaikkea kätevää ärsyyntymättä enempää niistä porvareista, joilla on lovvoa järjestää jotakin ”ruokaa” ja ”lahjoja”. Hipsut siksi, että muutamaan vuoteen ei nuita Julena ole ihmeemmin näkynyt! :cool:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *