Tahtois olla affena…

Koska erinäiset tahot ovat esittäneet, että minun olisi syytä muuttua ihmisenä, olen aina ilmoittanut mieluummin muuttuvani eläimenä. Nyt minä tiedän! Minusta tulee vielä joskus kaljurotta. Ihan vaan siksi, että sillä elukalla näyttäisi menevän suhteellisen hyvin kotomaiseen tk-eläkeläiseen verrattuna. Eipä yksi kauppareissu viikossa paljon hetkauttaisi… siis rottana.

Ja koska tuli noita uutisia eilen lueskeltua, kun lämmittelin itseäni pari tuntia sähköhuovan alla päästäkseni edes liikkumaaan, alkoi lievästi *tämä on vähättelyä* närppiä eräiden ahneus. Toki, kai sitä itsekin olisi ahne vastaavassa tilanteessa, koska tuo on kuitenkin laillista. Sen sijaan ehdotan, että jokainen pitäisi itsensä pois em. ”terveyspalveluja tuottavan” keskuksen asiakkuudesta. Käytännössä siis suositan Arvaustalon boikottia, mikäli mahdollista. Asiaan liittyy aika paljon enemmän kuin yhden leidin häslääminen oman yrityksensä kautta ja samalla ”sopeutumis”eläkkeen nostaminen ”kansan”edustajan tehtävistä. Koska ao. taho on jo vuosia palkannut myös erikoislääkäreitä, joilla on päätyö kuntasektorilla ja jotka ovat suositelleet itseään, mutta yksityispuolella ja paljon muuta sekavaa. Niin sekavaa, että mikään muu ei ole toiminut kuin laskutus ja se varsinkin erittäin hyvin! Onnea  vaan – tässä taatusti esimakua sotesta, prle. :(

Silti tässä pitää lähteä ulos, koska roskat ja kissanhiekka odottavat suorastaan malttamattomina!

POLKA – EI, EI MINULLA OLE KOHTA EDES MIELIPITEITÄ…

2 vastausta artikkeliin ”Tahtois olla affena…

  1. Oi kyllä!
    Ja kuinka paljon näitä säätöjä tuleekaan ennenkuin tämä sote – ja muu hässäkkä on taputeltu – sikäli mikäli sitä saadaan koskaan taputeltua. Kaikki nuo tuollaiset tapaukset ovat esimerkkejä siitä stanallisesta polauksesta ja omien etujen järjestelyistä joiden maksumiehenä me loppupelissä ollaan.
    Itse koitan säästää rahaa yhteen juttuun jos sitä vaikka pääsisi vaihtamaan maisemaa mutta kovin on hidasta näillä nollatuloilla.

    • Totta ja kyllä oikeasti alkaa melkein pelottaa, mitä ehkä on tulossa pienituloisille eteen…
      Vaihtaisin maisemaa heti, kun pystyisi kävelemään kunnolla ilman rolleria. ;) Nyt se on vielä niin työteliästä, ettei onnistu joka kelillä eikä kaikilla nupukivillä. Mutta jos joskus, niin sitten. :cool:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *