Taas keksiviikko…

… vastahan se viime viikolla nähtiin. :o Päivät valuvat käsistä, johonkin. ;) Haahuiluun ja pähkäilyyn nyt ainakin. Toisaalta residenssin vuokra on sellainen, että kannattaisi käyttää jokainen minuutti tehokkaaseen asumiseen! En kyllä ihmettele, jos Höskäkin uutisoi jengien osuudesta rakennuttamiseen. Niillä valuuttamäärillä nääs muualla maailmassa voisi rakentaa vaikka tuplana kerrostalon ja täällä… no, roskakatoksen. Sellaisen, joka on kasattu hätinään tuoreesta puusta, maalattu heti ja joka vihertää jo parin vuoden päästä. Kertoo joidenkin tasosta. Enkä nyt rutise enempää. Kunhan tulee mieleen taas niin kirotun monta asiaa. Grrr!

Kaipa sitä taas pitää edes  yrittää ulos viemään roskia kävelylle. Kelit ja varustetaso ovat lievästi haastavia. Ihan joidenkin kiusaksi teen kuitenkin (tai jätän tekemättä) tiettyjä juttuja. Eikö vaan olekin hyvä perustelu!?! *tsihih*

POLKA – PUNAISET MAIHARIT OVAT AINA IN!

3 vastausta artikkeliin ”Taas keksiviikko…

 1. Raksa on ollut perinteisesti pöytälaatikkofirmojen ja kuittikaupan luvattu maa eikä se siitä ole mihinkään muuttunut, puhukoot parempiparkaiset mitä puhuvat. Itseasiassa juuri tuo yläluokka on sitä joka nykyään tekee niitä isoja kupruja koska niput on kunnossa, niin on varaa pyörittää rehellistä puoltakin ja silloin on julkisivu kunnossa. Aina siihen asti kun joku päättää vetää välistä tms.

  Päivät menee sairasta vauhtia. Sikäli hyvä että tämä nykyinen, paskanruskea (ei siis valkoinen) helvetti on nopeammin ohi ja saapuupi kesä, mutta vuositasolla tämä vauhti tuo montun ennen aikojaan ja se taas ei ole hyvä se. Vielä olis niin pal nähtävää ja koettavaa.

  Pusuja, Mindielle mitä lämpimimmät rapsutukset ♥

  • Näinhän se on, on ollut aina. Eikö olekin jännä, että kun voi syyttää joitain mopopoikia tästäkin, asiasta kirjoitetaan jopa Iltahöplässä? ;)
   Täällä on todella ne neljä vuodenaikaa: kuraa ja pimeää x 3, kuraa ja pimeää vähän vähemmän x 1. :) Turha odottaakaan muuta!

   • Juu ja kattelin aamuyöstä uutta, pitkäaikaista ennustetta niin siinä sanottiin notta KUUKAUTEEN ei mitään muutosta!
    Ärh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *