Rauhallista…

Kyttääjä-Polka tässä taas, tere! ;) Ilmoitan, että tilanne kohteessa on ollut rauhallinen viimeisen vuorokauden aikana. Ilmoitan samalla myös jatkavani aktiivista kyttäystä.

Huh, näin Exää kylillä ja jopa ystävällisesti heilautin kättäni (lue -> tervehdin). Samalla hetkellä toivoin, että olisinkin paennut pylvään taakse… Näytin varmaan varsinaiselta Kassi-Almalta (sorry, Alma – olet ihan kiva leidi!). Koska lähtiessä satoi, päällä oli tietty maihari, joka kestää pienet myrskytkin. Lisäksi iso huivi silmillä, rolleri lastattuna epämääräisillä kasseilla ja nyssyköillä. Tiedän, en todellakaan ole koskaan parhaimmillani, kun syöksyn matkaan. Tarkoitushan on hoitaa muonaa kotiin – ei esitellä vaatteita tai itseään. Silti lievästi harmitti! ;)

Tänään pitäisi *taas* yrittää hiukan siivoilla täällä. Tiedossa lattioiden moppausta ja muuta kivaa. Puistattaa. Ei inhosta vaan siitä, että se tietää taas erilaisia kolotuksia parina seuraavana päivänä. Kyllä sekin siitä. Toivottavasti siis saan edes jotakin aikaiseksi. :cool:

POLKA – TAAS PITÄISI JA PITÄISI JA PITÄISI…

2 vastausta artikkeliin ”Rauhallista…

  1. Siis kisut ei ole enää partsilla. Hyvä!

    Tämän iän hyviä puolia on, ettei niin välitä miltä näyttää. Joten go on :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *