Perstai

Jahas, myrsky *tai sanotaanko helkkarinmoinen tuuli* on laantunut! Piti eilen laatia erinäisiä viritelmiä, kun tuuli punki ikkunoiden raoista, ilmastoinnin lisätuotteena ja muillakin tavoilla sisätiloihin. Sisällä oli niin kylmää, kosteaa ja vetoista, ettei kissikään viitsinyt tapsutella lattioilla. :( Minä taas vietin ison osan iltaa petissä lämpöpeiton kanssa. Nyt siis hetken ainakin mukavampi.

Valentiinolle lähtee tänään taas postia. Muutakin pientä pitäisi päivään sovittaa. Kaikenlaista. Huomista muonaakin saisi miettiä, koska Belga ansaitsee parempaa muonaa vähintään kerran viikossa. :) En itsekään pistä sitä pahaksi ollenkaan.

Ei, onneksi siis ei mitään erityisempää rapottavaa. Ainakin toivon niin *ja ristin tässä sormia samalla*. Minulla ei välttämättä ole mitään sitä vastaan, että erakkona elän tapahtumatonta ns. elämää. :cool: Mutta nyt roskikselle!

POLKA – HÄN, JOLLE ROSKIS ON ELÄMÄN KOHTAUSPAIKKA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *