Kylille

Jahas, ompot loppu eikä huvittanut eilen lähteä kaupoille. Tänään sikansa saa siis lähtö kylille hakemaan taas muonaa kissille ja meikäläiselle seuraavaksi viikoksi. Keli ei ole kovin kiva juuri nyt, mutta ei haita. ;)

Sen sijaan haita on muualla. Kas kun onkin jännää, että nuo nykyiset iltamuhjut toimivat joskus paremmin kuin suora valittaminen tapahtuneesta. :o Ei kannata siis hakea muutosta päätöksiin tai tehdä reklamaatioita – ennemmin yhteys iltahöplään ja ehkä joku saakin oikeutta. ;) Juuei, ei kuulu tapoihin. Mutta tämä onkin jännää, miten jotkut asiat muuallakin vaietaan. Hyvä siis tietää, että sairauskertomusteksteissä ja muissakin dokumänteissä on muillakin ongelmia kuin vain Idiootti-Polkalla…

Ja sitten Lainapeitettä niskaan, roskat kasaan ja rolleri valjaisiin sekä kohti uusia seikk… puolalaisia omenoita! :cool:

POLKA – SADE EI MEITÄ PYSÄYTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *