Kohta ei uskalla enää…

itsekään kommentoida edes omia juttujaan. Melkoista niittausta joiltakin. Ei, totesin, ettei minulla olekaan ikäkriisiä. Se kriisi on joillakin muilla. Niillä, joiden mielestä yli 50-v. eivät enää ole edes ihmisiä. :( Enpä pahoittanut mieltäni vaan ihmettelin aivan helkkaristi. Enkä tajua oikein edelleenkään. Vai olenko todella jo niiiiiiiiiin vanha ja typerä?

Pitänee ehdottaa Belgalle, että toimisi historiallisten tapojen mukaan. Jos ja kun kevään korvilla ilmestyy jäälauttoja, minut voisi tyrkätä *toki rollerin kanssa, joka tuntuu olevan Suomen vihatuin apuväline* sellaiselle ja passittaa matkaan. Silleensä hienovaraisesti. Etten alkaisi enää puhumaan yhtään mistään. Eipä silti, olen yrittänyt olla sanomatta täälläkään mitään. Koska trollit. Koska yleensäkin ihmiset.

Krantusti puhuteltava Polka lähtee nyt pilppomaan taas vihanneksia. Meikän aivoille sopivaa puuhaa, prle. :cool:

POLKA – VANHA JA TYPERÄ, KUULIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *