Keskellä viikkoa?

Hups, taas yllättäen keksiviikko. :o En minä ymmärrä, mihin päivät oikein kuluvat. Jotakin olen joskus tekevinäni, vaikka paljon makoilenkin. Paljosta makoilemisesta sen verran, että onko jollain ihan oikeaa vinkkiä vaikka – nyt sen saa esittää *toki aina saa kommata, edelleenkin julkaisen kaikki kommentit, jotka eivät tule trolleilta*. Nääs kas kun, en vaan pysty istumaan keittiötuolilla, kiikkustuolilla enkä matalassa sohvassa kovin pitkään. Tulee aivan stanallisia kipuja selkään ja varsinkin häntäluu alkaa kiljua. Lisäksi jäykistyn tunnin sisällä eikä se ole tavallista jäykkyyttä vaan sellaista, ettei laukea niin millään. Eli turha yrittääkään. Menen suosiolla petiin ja luen, kirjoitan, katselen jotakin tässä puolimakuulla. Sitten säntäilen tästä aina vähintäänkin kerran tunnissa tekemään jotakin. Juuei, eipä tietenkään ole kenenkään lekurin makuun, se on selvä. Mutta en minä jaksa kuunnella turhia kipuja, jos niiden ilmestymisen voi näin kokonaan estää! Eli jos joku keksii muun ratkaisun kuin jonkin helkkarin kalliin nojatuolin (tai minkä tahansa vekotin) ostamisen, olisikin ihan vinkeää?! ;)

Tuosta huolimatta eilenkin saivat roskat ulkoiiutusta ihan riittävästi. Lisäksi koko kämpän lattiat on mopattu, partsi kursorisesti siivoskeltu ja tällekin päivälle jätetty hommia. Moppaamisesta olen jopa ylpeä – kyllä, se vei aikaa ja oli pakko lopettaa, kun tärisin väsymyksestä. Ja jep, tänäänkin tietää tehneensä jotain *ne olemattomat lihakset nääs*. ;) Mutta on tehty edes jotakin, minkä katson voitokseni.

Ja sitten anteeks-anteeks-anteeks teille, jotka ovat laittaneet privaa. En itsekään ymmärrä, miksi en muka ole ”ehtinyt” käydä lukemassa viestejä. Luin ne juuri ja yritän vastata tänään. Tarkoitus ei ole ollut dissata ketään, tietenkään. Kyttäsin toista tiliä erinäisistä syistä ja se varmaan vaikutti… :( Olen pahoillani.

Ensin kuitenkin lähtevät vaikka lehdet liikenteeseen ja haistelemaan tämän päivän keliä. Sitten katsotaan, mistä tänään aloittaisi edes jonkinlaiset kodinhoidolliset tahi muutoin ajankohtaiset toimenpiteet. :cool:

POLKA – ASIAA TAI EI, PÄIVITYS SE ON TÄMÄKIN!

2 vastausta artikkeliin ”Keskellä viikkoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *