Voihan välilehti!

Ehe, hjuu! Wanhalla olisi taas runsaasti kommentoitavaa aamun uutimiin! Räyh, enimmäkseen. Mutta jos näin lyhyyden vuoksi vain yksi alkuunsa. Kanta-palvelusta *eheheh, palvelu!* näköjään uutisoidaan ja ihmetellään, miksi joku ei halua kaikkia tietoja näkyviin. Aika asenteellista! Ei sitten tule mieleen, että se lekuri tms. on ihminen, joka tekee merkintöjä oman mielensä mukaan – jopa asiakkaan ulkonäöstä käyntipäivänä! En minä ainakaan halua näkyviin esimerkiksi sellaista hässäkkää, että kykenemätön ja pätemätön kyykyttää kyvytöntä… minusta se on jopa etu, ettei ao. hemmon nimi ole näkyvissä. ;) No, ihan sama. Mutta minusta kannattaa kyllä miettiä, mihin kruksin laittaa ja mitä salaa eli suorastaan kannustan tarkistamaan asiat! Ja siis salaamaan sellaiset tiedot, jotka ovat selkeästi vääriä ja asenteellisia. Ja näitähän on, kuten meistä jokainen tietää.

Hups, tulikohan jo liiankin pitkä teksti? Lähdenkin kohta viemään lehdet ensin uimaan ja sitten tutustumaan välisijoituspaikkaansa. Ylläri… :cool:

POLKA – MINÄKÖ MUKA KETTUUNTUNUT? :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *