Tasoja

Tuntuu, että joka puolella kauhistellaan Las Vegasin tapahtumia. Onhan se kamalaa, mutta jotenkin tuntuu, että ainakin osalla reagointiin liittyy jonkinlaista itsensä nostamista *minä olen parempi, kun selvisin* ja muuta lievästi vastenmielistä. Sorry vaan! En siis kommentoi.

Minä ehkä puutun vain Omiin Pieniin Ongelmiin. ;) Tänään suurin onkin se, mitä tehdä roskille sateen loristessa ulkona? :o Voiko roskia ulkoiluttaa vaikka siten, että jokaiselle pussukalle ja nyssykälle on oma sateensuoja? Pitääkö olla lämmintä mukana, jos kastuu kuitenkin ja roskakatoksessa on sietämättömän kylmää ja tuulista? Miten kertoa eloperäisille jätteille tulevasta dumppaamisesta biojätteisiin? Voi, ongelma toisensa perään – on tämä niiiiiiiiiiiiiiin vaikeaa! :cool:

Kylä oli eilenkin kohdillansa. Tuntuuko, btw, kenestäkään muusta, että ruuan hinnat ovat nousseet viime aikoina? (Vai tuhluutanko vain minä?) No ihan sama – lasku ei nouse, koska sitten ostetaan vain vähemmän, koska halvempaa vaihtoehtoa ei enää löydy… ja edelliseen kappaleeseen palatakseni, kaupat voisivat hiukan helpottaa ruokahävikkinsä määrää järjestämällä omat poistonsa muualle kuin suoraan lukittuihin astioihin ja välittömään tuhoamiseen syömäkelvottomaksi. Voi, olisi minulla ideoita. Eri asia, miten käyttökelpoisia ne ovat ja kenelle ne sopisivat. Enhän minä toki mitään yleistä hyvää ajattele vaan kirjaimellisesti omaa persustani! Nih kerta!

Auts, tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta vielä ei innosta. Kipulääkitys ei ole ehtinyt toimia ja yökin jäi tosi lyhyeksi. Ei, en valita ääneen, mutta kokonaisvaltainen kaikkien nivelten juiliminen on aika ikävää. Köh, yskä. Juuei, ei asiasta tämän enempää, koska herra isoherra akl:n puheille en todellakaan ole menossa. *tekee erikoisia karkotusliikkeitä sormillaan*. Joku roti sitä on sentään meikäidiootillakin!

POLKA – JORISEE MITÄ JORISEE, TYHJÄÄ TÄYNNÄ!

5 vastausta artikkeliin ”Tasoja

 1. Moon miettinyt kanssa tota, että on jotenkin hassua, kun ihmiset laittaa itsestään kuvia someen, että täällä ollaan ja selvittiin jne… Kun niin moni ei selvinnyt ja surun vaikutuspiiri on laaja. Tottakai on ymmärrettävää, että läheisilleen ilmoittaa olevansa kunnossa jne, mutta jotenkin on hassua retostella selviämisellä, vaikka jokaisen selvinneen perhepiirissä se toki onkin iso helpotus. Äh, en osaa nyt pukea tätä sanoiksi, mutta ainakin täältä etäältä katsoen tuntuisi hyvin hassulta julkaista jotain somepäivityksiä, että huh selvisinpä, kun monien ihmisten elämä on murentunut palasiksi… Eikö vois vaikka vain myötäelää toisten surussa.

  • Pyörittelet samaa asiaa mielessä kuin minä. Tietynlaista sosiaalipornoa ainakin tänään monessa lehdessä ja varsinkin somessa. :(

 2. Kyllä mä olen myös sitä mieltä, että ruuan hinta on noussut. No ei ne ihan halvimmat, perunamakarooni yms. mutta kaikki muut ovat, jopa 20% nostoja olen havainnut.
  Kohta täytyy alkaa syömään reikäleivän reikiä sekä ohiammuttua jänistä, jälkiruuaksi syötyjä sammakon reisiä ja tuulen viemiä hattuja….

  Koetetaan jaksaa vaikka meitä köyhiä nuo hinnan nostot eniten haittaa. Eläkeläisiltä riistetään koska heillä ei ole millä kiristää, eli ei voida mennä lakkoon.
  S*tana sentään.

  • No hyvä, että sinäkin olet sitä mieltä! Arvelin, että monet luulevat minun vain kuvittelevan ja marisevan turhasta. Potutkin, btw, ovat 10 c kalliimpia kuin yleensä. :o
   Just, ruokalistahan on valmiina. Minä tarjoan sitten iltapäiväkahvit: keitettyjä lumipalloja ja keikauskakkua (kakkua, joka keikahti vuosia sitten, tarina kerrotaan siinä kuppien ääressä).
   Näinhän se on! Nytkin atteekissa makaa lääkkeitä odottamassa noutoa, mutta koko satsiin on varaa ensi maanantaina…

 3. Minä selvisin, en lähtenyt. Ehhehee. Kuten yleensäkin kun maailmalla sattuu jotain, onko tuo nyt niin rankkaa edes muuta kuin sidottuna tähän aikaan. Ei voi rikkaat matkustella rauhassa, yhyy. Juu, vituttaa ja lopetan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *