Niinhän minä sanoin!

Sade kastelee. Siitä tulee märäksi. Mikä oli todistettava. ;) Meikäläisen tuurilla lähdin liikkeelle aamunkähmeessä, kun sade näytti vähän hellittävän. Roskat pärjäsivät hyvin välisijoituspaikkaansa asti ja keli kuivui entisestään, mutta vielä vähän ripotteli. Silti jatkoin pungertamista, koska oli niin kylmä. Ja märkä… kuitenkin. Lopputulos on melkein arvattavissa. Kun palattuani kotiin laitoin lainapeitettä kuivumaan, alkoi vanha taivas näkyä ja tunnin päästä jo aurinko pilkahti. Jei. Not. Oli niin kylmä ja jäinen olo, että meikä (plus kissinder) ryömi peiton alle lämmittelemään. Hrrrhr.

Kohta otetaan homma uusiksi tämän aamun osalta. Sen jälkeen alkaakin taas kuun alun puuhastelu eli laskut maksuun. Juuei, ei naurata. Muutakin puuhasteltavaa tietty olisi, mutta ei vaan pysty. Aina sama selitys! :cool:

Onneksi ajatukseni ovat omiani enkä niitä aio jaella enää turhaan…

POLKA – AJATTELEE OMIAAN, PUUHASTELEE MYHKÄISIÄ… ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *