Niin monta, niin monta…

… ja te, jotka osaatte sanat, voittekin laulaa kovaan ääneen loput! Minä komppaan täällä Lady Minnien kanssa. ;)

Aamun uutiset olisivat vaatineet kommentointia, tietysti. Niin paljon, ettei enää jaksa edes suhtautua kaikkeen kuten pitäisi. Eli ilmeisesti reagoimatta mitenkään? Minä nyt vaan ärsyynnyn kohtuuttomastikin joistakin jutuista. Turhaanko? No, kyllä kai sitä voisi märistä omista jutuistakin, mutta kun ne on jo niiiiiiiiiiin märisty. Ei vaiskaan. Tänä aamuna taas nämä vanhusten ruokapalvelut nousivat pinnalle – ehkä siksi, että se voi olla lähempänä kuin luulisikaan. Pitää muistaa sanoa Belgalle, että jos menee muisti enkä pysty keittämään porganoita, en ainakaan suostu mihinkään ostopalvelusysteemiin! Pikkujuttu, monen mielestä. Ei muuten ole…

Olipa eilen garmiwa sade ja tuuli, en pystynyt viemään edes roskia ulkoilemaan! :( Nyt olen varustautunut ja puen kaikille jätteille pienen, sievän sateenvarjon tai sadetakin. Ei muuten mitään, mutta rollerissa ei ole sateenvarjonpidintä eikä vanhanaikaista gummisadetakkia ole enää käytössä. Haitanneeko tuo, mutta kuivattavia vaatteita tulee kylppärillinen. :D

Huokaus, olisi kaikenlaista setvittävää. Ei vaan tänäänkään huvita. Ainakaan vielä. Pirkeys puuttuu, mutta ehkä se löytyy jostain päivän aikana. :cool:

POLKA – KIINTYNYT VAIN RUOKAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *