Kylille!

Ette te meikän rutiineista eroon pääse kuin jättämällä tämän blögin! ;) Tänään siis kylille, pakkorako. Lääkitys on niin loppu, että ei lopummaksi mene. Pakko siis käydä atteekissa ja hakemassa jotakin muonaa. Ei tässä muuta… pieni toivomus olisi, että jos mennessä ei tarvitsisi taksoa odotella kovin pitkään!?! Sade – pahus – kastelee eikä sen jälkeen ole kellään kivaa.

Lady Minnien viikset vipattivat eilen. Partsille oli eksynyt taliputon pennun lisäksi siniputon laps. Kaksi pientä lintua, eikä kumpikaan osannut ulos asti. Sinne sekaan vielä kissa. Yllättäen se toimi nopeasti. Kissi ei ehtinyt tehdä mitään, mutta ilmeisesti linnut keskittyivät paremmin uhan alla ja palasivat vapauteen! Hyvät heille. Kissan ilme puolestaan oli melkoinen. :cool:

Ja sitten noutamaan lainapeitettä niskaan…

POLKA – LÄÄKKEET, SUURTA TUHLUUTTAMISTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *