Isolla kylällä…

Tuli eilen käytyä taas kaupassa, isommalla kylällä eli Hakiksessa. Just, ViIVoanissa tietty. Se kerta (tai pari) vuodessa, jolloin en ihan tarkkaan tuijota senttejä. :D Lähti mukaan jumaleissönin isot kassit mausteita ja muita tarpeita, joita ei edes meidän kaikkea tarjoavalla ostarilla ole myynnissä. Nice, koska pitkästä aikaa ei tarvitse säästellä mauissa.

Taksot näköjään toimivat entiseen malliin eli joka toinen kerta on jotain häikkää eivätkä kaverit edelleenkään viitsi kertoa, jos matkalla tulee poikkeamisia eli kimppakyyti tms. Eihän siinä mitään, että ne viivyttävät matkaa ainakin puoli tuntia. Juu, eihän kellään invataksoa käyttävällä ole koskaan mitään sovittua aikaa, eihän?! En jaksanut edes hermostua, onneksi lainamieskään ei… Lisäksi sain kaikenlaisia kivoja tuliaisia. :D Olen kovin otettu. :cool:

Ja tänään palataan normaaliin *mikä ikinä se sitten onkin* arkeen ja on jopa mahdollista, että roskat viedään uimaan ennen välisijoituspaikkaansa.

POLKA – URHEA SÄHLÄÄJÄ…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *