Hah, hämäystä!

Kylä oli eilen paikallansa ja tämä ei ole hämäystä. ;) Reissu meni muuten melko mallikkaasti, mutta sade kasteli – tämä oli tietysti ylläri…

Menen kylille tänäänkin, mutta vähän pidemmälle eli Hakikseen. Wau! On siis hämäystä, että en kykenisi lähtemään mihinkään. Mitenkäs se nyt olikaan noissa julkaisemattomissa kommenteissa? Ai niin: teeskentelen sairasta, kivut eivät ole todellisia, kuvittelen omiani ja sitten sellaisia väitteitä, joita en aio tuoda näkösälle edes täällä. Antaapi olla, järjen köyhyyttä näkyvissä ja tämän saa tulkita ihan miten tahansa.

Tänäänkin siis valmisteluja ja ihan oikeat vaatteet päälle. Koska tarvitsen apuja, piti hiukan säätää. :D Sörkan Sakki lupasi lainata The Miestä, mistä isot kiitokset jo etukäteen. Päiväkaffella se korvataan! :cool:

Kohta on pungerrettava valmistautumaan kuin pidempäänkin retkueeseen. Silti harmittaa, että jostakin syystä *laiskuus* jotkut jutut vain makaavat edelleen tekemättä. Ei hyvä. :( Joku roti on saatava siihenkin.

POLKA – SANKARIMATKAAJA MINUUTIN TARKKUUDELLA

2 vastausta artikkeliin ”Hah, hämäystä!

  1. Kyllä ihminen osaa olla raaka, vrt julkaisemattomat…
    He kun saisivat haukkuvansa henkilön kivut, rasitteet ja liikkumista estävät jumit ja krampit itselleen vaikka nyt viikoksi, niin oppisivat pitämään turpansa kiinni, persetti!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *