Uutta kehiin!

No jo, ei meikäläinen  v o i  olla kertomatta, että vanhat sanonnat pitävät ainakin osittain paikkansa. Roskat ulkoilevat ja tilanne ei ainakaan parane. Urheilija ei siis tervettä päivää näe. ;) Tarjolla on nääs uusi, veikeä vamma – polvi uikuttaa eikä tykkää olostaan. Taitaa olla kaalinlehtien paikka. :D Enkä taida tätä mainita enää jatkossa.

Aamu oli muuten aika helkkarin pimeä. En ihmettele. Täällä on niin paljon pimeyttä. Johon sopiikin äärimmäisen hyvin tämä linkki. Ainakin moni toveri on ihmetellyt tätä Ei-Käypä-Hoito -hommaa, jossa ei yleensä ole mitään järkeä. Tsemppausta siis lekurille, joka on ihan itse oivaltanut saman ja joka on saanut julkiset moitteet. :o Uskomatonta perseilyä! Pitää tunnustaa, että varsinaista juttua en kehtaa maksaa avatakseni. Jää siis vain iltahöpinöiden varaan – voin kyllä kuvitella…

Kaikesta huolimatta tänään ulkoilee kissanhiekka, vaikka ketä sattuisi tai naapureita ahittaisi kissinpaskan *tai meikäläisen* haju hississä aamuisin. :cool:

POLKA – PASKA NYT VAAN HAISEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *