Turha lukea?

Nyt minä tarkoitan vain uutisia! En missään nimessä muuta lukemista. ;) Meikä kun käyttää aamuisin ainakin pari tuntia uutisten lukemiseen. Enkä ainakaan muista, että olisin lukenut juuri mitään kivaa pitkään aikaan. Pitäisiköhän lopettaa siis aamuinen uutisten lukeminen ja  sen sijaan viihdyttää itseään (-> lue: odotellen lääkityksen vaikutusta) vaikka liikkuvalla kuvalla? Ehkä ei, mutta olen kylllästynyt mm. siihen, että saan raivareita. :D En voi olla reagoimatta typeryyksiin, joita jotkut jaksavat päästää kynäst.. siis näppiksistään. Aivan, turha ottaa itseensä. En vain pysty olemaan reagoimatta sellaisiin epäoikeudenmukaisuuksiin, jotka koskevat niin monia. Ja jumankauta täällä vaan hyväksytään kyselemättä kaikki. Grrrr, olisi jo useampaan kertaan ollut aihetta kunnon miekkareille, mutta kukaan ei enää jaksa edes järjestää niitä! Äh, sotkuista – eikö? En avaa sen enempää tätäkään. Kunhan suoraan sanoen ottaa päähän.

Okei, lopetan kohta kaikkinaisen asioiden miettimisen, erilaiset hakemukset ja pähkäilyt sekä varsinkin ak-lekureiden häiritsemisen. Linnoittaudun tänne rauhaan kissan kanssa emmekä suostu miettimään muuta kuin päivän ruoka-annosta. Ehkä sitten kaikki ovat tyytyväisiä. ;)

Kohta lähtevät roskat ulos. Enkö pidäkin hyvää huolta edes niistä? Sitten tarjolla kotihommia pyykkäämisestä alkaen. Ai, miksikö latelen taas tekemisiäni? No, yritän todistaa itselleni, etten vain makaa kaiket päivät… Ihan sama!

POLKA – VARSIN ÄRHÄKKÄ JA KETTUUNTUNUT TIETTYIHIN MIELIPITEISIIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *