Väsy

Kissineiti herätteli ilmeisen vahingossa eli etuajassa meikäläistä jo klo 4:n korvilla. Jäivät unet vähiin. Ei haita – tarjollahan on aina ne eläkeläismamman päikkärit! :D Tosin harvemmin meikäläiselle onnistuu, mutta eihän kukaan kiellä yrittämästä. Kuitenkin, siksi onkin niin helkkarin väsy olo. Lyhyt yö, ties kuinka mones peräkkäin.

Mutta mitäpä siitä: kissin hankinta on oma vika enkä minä nyt Minniä moiti, jos kissan herätyskeskusta ei ole päivitetty. Kohta mennään ulkoiluttamaan biojätteitä ja kissanhiekkaa. Onpahan taas jotakin kerrottavaa… Päivän pähkäily taitaakin olla se, mitä tarjoilla itselleen lounaaksi parina päivänä. Sopivaa pähkittävää, ei kuumota nähkääs näitä miniaivoja kovinkaan pahasti. :cool:

POLKA – NÄIN SE KAKKA LIIKKUU!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *