Tuli se sieltä…

Se sade. Ja jonkinlainen myrsky. Mitenkään nyt vänisemättä, ei se keliä täällä pahemmin friskannut. Muutama salama, kerran pieni pyörretuuli pihassa. Siinä se. Ilmeisesti olemme suojaisassa paikassa täällä, Hörhöjen suojeluksessa. ;)

Kesän *mikä kesä?* kuumin *ei olisi ollut väliksi!* päiväkin oli eilen mitattu tuossa lähellä. Siltä se tuntuikin. Aika ahittavan hikistä. Kehno valinta oli vaatetus. Ei tullut katsottua, mitä loimea päälleen änkeää. Tekokuituiset kuteet eivät olleet maailman paras ratkaisu. :D Oma vika, totta ihmeessä!

Tänään siirrytään taas perusteltuun päiväjärjestykseen. Kotihommia, kauppalistaa, pakkimista postitusta varten sun muuta mukavaa. Voi huokaus. Jokin roskakokoelma varmaan liikkuukin johonkin suuntaan, kunhan tästä saan aikaiseksi. :cool:

POLKA – MITVIT MISSÄÄN VIILEÄMPÄÄ OLE!?!

4 vastausta artikkeliin ”Tuli se sieltä…

 1. Uutisista päätellen, koko Helsinki oli eilen myrskyn runtelema.

  On ollut niin viileä kesä, että perjantainen +22 astetta tuntui jo tukalalta helteeltä.

  Kissapojat lähettävät Minnille terveisensä, toisella nousee jo tassu melkein entiseen malliin :)

  • No, näin kerrottiin. ;)
   Minusta 20 astetta on jo lämmintä ja sen allekin on ihan sopivaa.
   Kollipojuille Minniltä terveiset *meowwwwwwww*! >o<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *