Se eriarvoisuus…

Se ilmenee nykyään myös säässä! :D Eilen malmilaisille tarjottiin vain vähän sadetta sekä kuuman nihkeää päivää, illalla varsinaista auringon räkötystä. Ehkä sillä korjaillaan kaikenlaisia muita ilmiöitä… Meikää lähinnä harmitti. Varsinkin kun alakerran seminuoret bilettivät partsilla. Ei se biletys eikä meteli. Mutta kun nämäkään eivät tajunneet, että kaikki puhe kaikuu ympäri pihaa. En minä välttämättä olisi halunnut kuulla ihan kaikkea perskohtaista ilmineerausta heiltäkään, koska en edes tunne ulkonäöltä porukkaa. Ihan sama muuten, mutta joku voisi käyttää tietoja jopa hyväkseen.

Kyllä minä ulkoilutin roskatkin eilen. Kohta ne lähtevät uudelleen reissuun. Eivät sentään samat roskat. Silloin olisin ehkä itsekin huolissani. Lähinnä siis roskista, mistäpä muusta. Ehe, ehe. Puujalka. Mutta kohta mennään taas.

POLKA – VIELÄ JOSKUS MYRSKYÄÄ MEILLÄKIN!

2 vastausta artikkeliin ”Se eriarvoisuus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *