Odotellessa

On se jännää, kun ”tulevasta myrskystä” uutisoidaan monta päivää etukäteen. Nuo hipsut tuossa ovat siksi, etten oikein jaksa enää uskoa näihin sääennusteisiin. Tai sitten meidän kohdalla on salaperäinen alue, jossa ei koskaan ole sellaista ennustettua keliä. ;) Nyt alkaisi kyllä olla tarpeen jonkinlainen friskaus. Eilenkin melko sietämätön hohkava kuumuus iski alkuiltapäivästä ja sitä kestää aamuyöhön asti. Ei vaan oikein jaksa, kun ilma ei kulje. Tarvittaisiin oikein hemmetin iso tuuletin – tai sitten joku mittava *ja törkeän kallis* ilmastointisysteemi! :) Enhän minä tietysti muuten, mutta kissaa harmittaa ja korvat ovat kuumat.

Siksi pitääkin tänään laatia jotain tukevaa, lämmintä uuniruokaa! :cool: Jospa vääntäisi lasagnea ihan alusta asti… Belga tulee lounaalle ja tuo samalla kirjastosta lisää luettavaa. Oujee, eihän tässä ole mitään hätää, vaikka myrskykin iskisi.

Kommentoidakin voisi, mutta lukijani sanoisivat tod.näk. meikäläisellä olevan jo suoranainen pakkomielle eräistä asioista. No ei oikein voi kieltääkään, jos on n. 40 vuotta jatkuvasti tapellut kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen puolesta! Juuei, en minä kommentoikaan. Siitä tulee vaan sanomista. Parempi, että ei.

Tänään ei sitten liikahda roskakaan!

POLKA – SAMAT AJATUKSET JOKA VUOSI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *