Keksiviikko?

Kysymysmerkki nyt vain siksi, että en herätessä ole ikinä täysin varma, mikä päivä oikein mahtaakaan olla. ;) Juuei, muisti ei pätki. Minusta nyt vaan päivän nimellä ei ole paljonkaan merkitystä. Samaa huttua – kiitos, ihan mielellään!

Mieluummin tapahtumattomia ja nimettömiä päiviä kuin dharmaa… Koska näin on, ei ole myöskään mitään kerrottavaa. Eiköhän sekin ole vain hyvä asia?! Voisin minä märistä muutamastakin asiasta, mutta ei kannata! Todellakaan ei. :cool:

Siksi onkin taas parasta painua… ulkoiluttamaan kissanhiekkaa… tällä kertaa.

POLKA – KAIKKI KULKEE, JOSKUS JA JOHONKIN!

3 vastausta artikkeliin ”Keksiviikko?

  1. Sullahan menee hyvin, kun vaan viikonpäivät on hukassa. Mä välillä herätessäni aattelen, että missäköhän (helvetissä) ihmeessä mä nyt oon. 😆

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *