Kalsarit märkänä

Varsinainen kaatosade yllätti eilen kylillä. Juu, kylä oli paikallansa ja jotain muonaakin löytyi, eihän siinä mitään. Oudosti kyllä, kaupoissa ei ollut paljonkaan laputettua muonaa. Sentään joitain halpisvihanneksia ja juustoa. ;) Kun olin saanut tärkeimmät hankittua, vetäydyin ulos odottamaan taksoa. Ja silloin se alkoi. Joku kaatoi ämpäristä vettä, pitkään. Ei auttanut edes pieni katos, melkein pahensi vaan asiaa. Siinä sitten kastuin rätväkästi, kun oli pakko kyylätä jo myöhässä olevaa taksoa (joka ei jaksanut soittaa…).

Kaikki vaatteet kastuivat, kalsareita myöten. :) Juu, kyllä sille nyt voi jo naureskella. Eilen ei naurattanut pätkääkään. Meni hiukan aikaa, että sain nihkeät vaatteet edes pois päältä. Kuivat kuteet ja vähän lämmintä soppaa, että myös varpaat kuivuisivat. :cool: Jännää tämä kaikenlaisten keinojen kehittely.

Siitä huolimatta kohta viedään vaikka… ööö… lehtiä keräykseen. Onhan sitä jotakin tehtävä. Minä en ilman asiaa täältä ala itseäni ulos taistelemaan! Nih kerta!

POLKA – NYT JO KUIVAT KALSARITKIN!

4 vastausta artikkeliin ”Kalsarit märkänä

  1. Toivottavasti et vilustu, kun kastuit noin perusteellisesti.

    Meidän nuoremmalle kissaherralle sattui viime viikolla tapaturma. Nilkutti kolmella jalalla kotiin ja välillä itki surkeasti. Luulin jo, että jalka on poikki. Eläinlääkäri löysi kolme haavaa ja venähtäneen kyynärnivelen. Onneksi ei ollut luun murtumaa. Antibiootit ja kipulääkitys ja nyt katti jo ulkoilee, mutta ei ole ihan entisensä vielä. Ei osannut elukkalääkärikään sanoa, onko purtu vai takertunut johonkin terävään. Ulkokissojen elämässä on aina vaaratekijänsä.

    • Eihän tässä mitään, toivottavasti. ;)
      Pahkeinen! :( Tosi kurjaa, kun ei tiedä tapahtuneesta mitään. Onneksi on toipumassa; virtuaalisilityksiä täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *