Täysi kuuhullu(kin)

Tai täysikuuhullu? No ihan sama, taas. Hyvin valvotutti monta tuntia tämän vuorokauden puolelle ja hetken urvahdettuani alkoi kättä jomottaa niin, että piti melkein huutaa ääneen. Grauh! Kävin joskus klo 1 tienoolla keittiössä juomassa vettä ja aika moni näytti olevan valveilla. Se täytetty kuu vain piilotteli silloin jossakin.

Eipä siinä muuta, mutta nyt väsyttää huolella ja pilkityttäää täpöllä. Kun yrittää lukea, rivit alkavat tanssia silmissä. Melkein olen nukahtamassa, mutta en sitten kuitenkaan. Sanon vaan, ettei ole kovin mukavaa. ;) Tekisi niiiiiiiiiiin mieli nukkua, mutta tiedän myös, ettei siitä näin aamulla tule yhtään mitään. Tirsoja voi yrittää houkutella lounaan jälkeen.

Juujuu, kyllä minä olen menossa keräämään roskia ja vien niitä samalla ulkoilemaan. Itsellähän ei ole tällaisia tarkoitusperiä, koska motivaatio puuttuu enkä varsinkaan aio kuunnella fysterpan tärkeää ohjeistusta harjoitteista, joiden korkein taso on nouseminen tuolista. :cool: Voi kun ja paljon konditionaaleja! Ei tässä muutakaan voi tehdä. Joku kun varkasti meikäläisen Eurojaska- ja Löttövoitot – eikö olekin törkeää?! Se on sitten ihan eri asia, voiko voittaa, jos ei pelaa… :o

Mutta sen verran on päästävä ulos, että herään edes hetkeksi aikaa kunnolla!

POLKA – OSAN TÄSTÄ SE KIRJOITTI UNISSAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *