Saa valita vapaasti!

Voit valita ihan minkä tahansa normilauvantain päivityksen. Ei väliä, ihan sama! ;) Tänään ei nimittäin ole tarjolla mitään uutta eikä ihmeellistä. Belga tulee lounaalle, jonka minä tässä väkerrän esille aamun aikana. Miten jännittävää ja vilkasta elämää…

Tiedoksi, että tänään eivät roskat liiku! :cool:

POLKA – KOPIO MONESTA LAUVANTAISTA!

2 vastausta artikkeliin ”Saa valita vapaasti!

  1. Yhtä jännittävää elämää täälläkin, ihana, tasainen arki, sitä on alkanut arvostaa, mitä vanhemmaksi tulee.
    Lottovoitto voisi kyllä olla kiva, katkaisisi rutiinit mukavasti ;)

    • Lottovoitollakaan ei taida enää saada kovin paljon, jos on useita jakajia. ;) Eurojaskassa tienaisi enemmän. Jos siis pelaisi. Kovin pienellä päävoitolla kun ei saa edes residenssiä itselle – mutta voisi ehkä vuokrata jonkun sadekatoksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *