Nihkeää

Onpas nihkeä keli! Meillä on odoteltu kunnon sadetta ja ukkosta kohta toista päivää. Tuuletin hurruuttaa yötäpäivää ja kaikki räppänät ovat selällään. Täällä vaan maataan ja haistaan! Minni ja minä. ;) Eipä ihan hirveästi innosta isommat puuhat. Naapurin iäkäs leidi valitteli samasta asiasta, kun tapasimme ulko-ovella hänen aukoessaan avuksi meikäläiselle ovia. Oli muuten aika jännä, että hänkin heti huomasi, että joissakin mitoituksissa on jotakin… pielessä kovin haastavasti *ei nykyään uskalla kirjoittaa, että tietty taho on suunnitellut asiat päin persettä ja toinen taho pitää sitä esteettömänä, kunnes sai asiasta huomautuksen, josta ei puhuta, jonka jälkeen on vain kerrottu asuntojen silti soveltuvan kaikenlaisille esteisille – asunto varmaan soveltuukin, kunhan sinne onnistuu jotenkin pääsemään*.

Roskien ulkoiluttaminenkin aiheuttaa vammoja, kts. yllä. Eli sisään-ulos taistelussa tulee päivittäin mustelmia. Se on haastavaa. Mutta toki minä kannan niitä ylpeänä. Olen voittaja *not!*. Kun aikansa siinä teutaroi ja pääsee sitten roudaamaan ylös.alas mäkeä *ei, eipä tietenkään mäkeä vaan hallittua pihan korkeuseroa kontra kaupungin katusuunnitelman toteuttamia vaihtelevia pinnanmuodostuksia*, luulisi kaiken olevan kunnossa. Onkin siis oma syy, jos kävelyasento ei miellytä toista polvea – joka kipeytyy helkkarikseen noiden korkeuserojen aiheuttamien asennonmuutosten takia.

Jos tämä teksti vaikuttaa jotenkin sietämättömältä, se on tarkoituskin. Tulin lukeneeksi taas erään lauseen potilaskertomuksesta ja se sai aikaan melkoisen ketutuksen. Ihan sama – mutta ajatelkaas sitä, mihin ollaan menossa. Kohta Lekalla on meistä jokaisesta ihan kaikki tiedot! Ja minä tosiaan tarkoitan kaikki. Miettikääs ja laskekaapas itse, mitä asioita Leka nyt hoitaa ja mitä se ottaa hoidettavakseen. Mielenkiintoista sitten nähdä, miten Leka hallitsee mm. tietoturvan sekä pari muuta pikkujuttua. Grr ja argh!

Mutta eihän asia minulle tietenkään kuulu… Minä vain menen taas ulkoiluttamaan kissanhiekkaa ja roskia.

POLKA – NIHKEÄ NÄPPIS ELI PITOA RIITTÄÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *