Mattoja ja muonaa…

Meneehän se päivä niinkin. Mattoja pestessä ja oikeaa thai-muonaa syödessä. NJEPK oli siis käymässä eilen. Ihana, shöpö matonpesukone sai töitä useampaan kertaan ja vuoroja odotellessa syötiin. Ei paha! :)

Tänään siirrytäänkin perusteltuun päiväjärjestykseen. Väsyttää! Oli vähän vaikea saada unta, koska yöllä oli komea täysikuu *joka räkötti suoraan ikkunasta*. Menenkin etsimään roskat ja paffit, onkin taas vietävää pakkoreissulle…

POLKA – LUULTAVASTI SE LIIKKUU JONNEKIN…

3 vastausta artikkeliin ”Mattoja ja muonaa…

  1. Terkkuja Tapaninkylästä! Olen siellä koiravahtina viikon ja ajelin tänään pyörällä ristiin rastiin Malmin keskustassa. Tulit mieleeni, kun muistin sinun maininneen usein blogissasi Malmin kuuluisat hörhöt. Siellähän se iloisten veikkojen seurue nimittäin olikin torin istuskelemassa ja aurinkoa (vai pilveä?) ottamassa. Täällähän tulee fiilinki kuin ulkomailla olisi ja tunnettuja henkilöitä näkisi :) Fiilinki on vallan erimoinen kuin Turkusessa.

    • No mutta hei! :D Onpas kiva kuulla ja olet ihan kotikulmillakin! Eikö olekin mielenkiintoista? Hörhöjä ja muuta mukavaa, leppoisa ilmapiiri jne. Enkä olisi niin varma erilaisesta viilinkistä – kun turkulainen hilaa itsensä vakituisesti Malmille, syntyy jännä kombinaatio. Sitä myös malmilainen hörhö arvostaa. :cool:

  2. On juu, koirien kanssa tulee käveltyä paljon ristiin rastiin ja nähtyä siinä ohessa kulma jos toinenkin. Vantaanjoki, Tuomarinkylä ja Pakilan siirtolapuutarha on erityisen kivoi. Koirat vaan meinaa vetää jokeen, kun haluaisivat uimaan :)

    Kyllä siinä fiiliksessä on joku hienoinen erikoismauste, tietty onhan tämä suurkaupunkialuetta ja silleen. Tuli jotenkin hämärästi mieleen Ranskan vuodet, kun istuin Malmin torilla. Saman olen huomannut Tampereella, että jokin ikään kuin värähtelee eri taajuudella. Ehkä ihmisten käytös, erilaiset tuoksut tai rakennus- ja puistotyylit.

    Mutta ai että olikin ikimuistoinen kahvihetki Hesan rautatieasemalla, kun 87! vuotias alunperin Sortavalasta kotoisin oleva sirkeä evakkomummu istui viereen ja alkoi juttelemaan mulle. Riittikin jutun juurta pitkäksi toviksi siinä. Mummu totesi, että ihan oikein että turkulainen lähtee välillä katselemaan muita maisemia, että niinhän hänkin tulee tuolta läheltä junalla keskustaan kahville, että mieli virkistyy. Ja oli muuten tuikkivat, kirkkaat ja huumorintajuiset silmät hänellä. Mie arvostan, kun olen alunperin tuolta Karjalan ilmansuunnalta itsekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *