Lisää uusi artikkeli – no lisätään!

Normilauvantai ei ihan toteutunut. Muuten kyllä, mutta harvinaisen kiero leidi eli mutsi Turusta soitteli heti lounaan jälkeen. Kyllä. Hän tietää meidän aikataulumme – aivan kuten tekin, armaat lukijat. ;)

Lopputuloksena oli tietysti se, että hetken raivottuani VR:n sivujen oudolle toiminnalle sain varattua halpisliput kummallekin ensi viikoksi. Tulossa siis kesälomamatka Turkuun. Ehe, ehe, aamulla meno ja illalla takaisin. Aivan riittävästi kummallekin ja myös siellä päässä, toivottavasti. Rapotusta seuraa.

Tämä tuo mukanaan muutaman pikkuhomman, jotka on tehtävä parina seuraavana päivänä. Simppeliä, mutta muistettavaa. Oujee, kaikenlaista siis…

Ja kohta pääsevät jälleen roskat ulos, tosin varsin pienimuotoisesti. :cool:

POLKA – MATKA SE ON PIENEMPIKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *