Kylä oli paikallansa!

Sain hoidettua suorastaan uskomattoman paljon asioita eilen kylillä. Hyvä minä *taputtelee itseään selkään*! Laputettua halpismuonaakin löytyi – mutta ei todellakaan kotimaisia marjoja, kasviksia jne. Olen vakaasti sitä mieltä, että hinnoittelu on mennyt tolkuttomuuksiin. Nakertelen siis rauhassa puolalaisia onemoita edelleen! Meikän ikäluokka on syönyt kaikki mahdolliset tuholaismyrkyt ja lisäaineet DDT:stä lähtien. Ei ihme, että olemmekin niin hyvin säilyneitä *not*!

Taksokin kulki, tällä kertaa yhtään äksyilemättä! :D Muistatte varmaan, että olen esittänyt uhkakuvia mahdollisen soten tullessa… eikä sitäkään ehkä tarvita. Kannattaa lukaista vaikka tämä juttu. Tod.näk. Tsadissa tuo ei onnistuisi. Tai mistäs sitäkään tietää. Olen kuullut tosi outoja juttuja siitä, mitä tapahtuu henkilön siirtyessä 75-vuotiaana mahdollisesti pois varsinaisen vammaispalvelun piiristä. Näköjään kunta voi tehdä täysin tolkuttomia päätöksiä ilman tervettä järkeä eikä minkäänlaisia sanktioitakaan ole, eipä tietenkään. Grrrr.

Jahas, päivän aiheena vaihteeksi ensin roskien etsintää ja niiden vieminen ulos katsomaan maailmaa. Josko sen jälkeen huvittaisi laatia Huutikseen ilmoja, sekin on vain viitsimisestä kiinni (kuvat, mitat, tekstit). Siihen saa nimittäin menemään uskomattoman paljon aikaa niin halutessaan. Mutta saisi kirppislanteilla ainakin jokusen jugurttipänikän kaupasta. ;) Ehdottomasti ei suomalaisen monopolin tuotteita tietenkään! Joku roti se on sentään kirppistelyssäkin.

POLKA – VÄSYTTÄÄ EDELLEEN…