Ei roskia…

Tänä aamuna ei etsitä roskia! :D Sen sijaan kuovitaan pakkaskaapissa ja etsitään jotakin sopivaa täydennystä wokkia varten. Belga on tulossa lounaalle ja toki lapselle lupasin ns. kunnon ruokaa. Tietty vastineena aivan vähän jotakin tekemistä, johon en yksin ole viikon aikana pystynyt.

Eilinen hujahti taas nopeasti, kun kirjoittamista riitti. Kykenin jopa pakkoruiskuun. Parvekekin on pesty, kertaalleen – vaatii vielä toista pesua jossakin vaiheessa. Nääs joitakin asioita tulee tehtyä. Tosin aivan jumaleissönin hitaasti ja harvakseltaan, mutta silti. Huonompi puoli on se, että kaiken joutuu kohta taas aloittamaan alusta…

Pitäisiköhän sitä ensi viikolla sinne Turkuun? Asiasta neuvotellaan tänään ainakin alustavasti. Jospa aloittaisi matkailukauden tuolla reissulla? :D

POLKA – LUULEE KYKENEVÄNSÄ, TOIVOTTAVASTI EI PAHASTI PETY!

2 vastausta artikkeliin ”Ei roskia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *