Väärin kasvatettu!

Aivan varmasti se on minun vikani, että partsilla alkaakin kasvaa peltotatar sen maanvaivan l. köynöksen tilalla. :o En vielä tiedä, millä tavalla, mutta onhan se  – olen erehdyttänyt selvästikin tahallani kaikkia. Jäiks! Totuus kuitenkin on, että on vihreää, mutta väärää vihreää! Sen näkee vasta nyt, kun alimmat lehdet ovat hieman jo kehittyneet.

Josko sitten alkaisi laatia kauppalistaa huomiseksi. Pitää kylille, koska kaikki tuore muona on syöty pois. Laadin onneksi eilen lounasta sen verran, että siitä riittää vielä pariksi päiväksi… pääsen siis huoletta viemään roskat pidemmän kaavan kautta. :D

En saanut kirjaston kirjoja eilenkään. :( Emme kumpikaan muistaneet, että kirjastoissa on alkanut jo kesäaika eikä suurin osa ole auki lauvantaisin. Ja Belga kun on tähän asti käynyt kirjastossa lähtiessään retkuilemaan tännepäin. No tälle viikolle on vielä hyvinkin materiaalia, mutta kohta on keksittävä jotain muutakin. Toisaalta, jospa hommat ovat jo ensi viikolla hoidossa.

Lady Minnie on kovin loukkaantunut ja etäinen tänä aamuna. Hän mököttää! >o< Jouduimme sulkemaan pysyvästi makkarin kaappien ovet, siis kikkakakkosella. Neiti kun opetteli avaamaan kaappien ovet ja siirtymään hyllyltä toiselle erittäin näppärästi. Ei nyt tuossakaan mitään ihmeellistä, mutta meni hermo edellisyönä neidin avatessa ensin kaapin ovet, ottaen vauhtia ja juosten sekä samalla hypäten onnistui pääsemään ylimmille hyllyille ja tiputteli sieltä järjestelmällisesti kaikki sinne tungetun kummallisen tauhkan. Eikä siinäkään vielä mitään, mutta tuo toiminta kuulosti siltä kuin kaappia olisi yritetty hajoittaa nyrkeillä ja potkimalla…

Ähh, mitäpä minä mitään tässä selittämään. Nyt etsin ja kerään roskat, sitten roskiskeikalle, jota joku ehkä aamukävelynä saattaisi pitää. Miten niin ”aamu”? :o Heräsin tuossa klo 2 pintaan ja silloin oli aamu, höh! :cool: Mahdottoman hyvin valvotun yön jälkeen onkin tarpeen herätellä itsensä lisäksi myös kaikki mahdolliset kivut & vaivat sekä ketutukset, jotta luontainen tasapaino säilyisi. ;)

POLKA – SE VAIN SÖISI JA LUKISI, MUTTA EI OLE EMMEITÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Väärin kasvatettu!

  1. Täällä kanssa kissat harrastavat vaatekaappien tyhjennystä. Lämmintä majaa tehdessään potkivat kaiken ylimääräisen lattialle, hemmetti, eivätkä koskaan siivoa tekemisiään. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *