Sade jäykistää!

Ei ole ennen käynyt mielessä, mutta nyt voin kertoa senkin. Kesäsade ei siis pelkästään kasvata, se myös jäykistää. Tietty kaikkea pitää perustella, joten…

Vettä tuli aika rankasti ja tietty rollerikin sai vähintään osansa, koska vettä nyt vaan lillui isoina lammikkoina. Kaikista kun työnteli kärrejä kuormattuna läpi, vesi tunkeutui taatusti joka paikkaan. En paljoakaan sisällä turvaa rolleriin, mutta jo illalla huomasin sen jähmettyneen. Myös itse olin tavallista jäykempi *juu nou, Jakke Jäyhä*. Nyt aamulla en meinannut päästä petistä ylös; taisi taas mennä yksi kylkiluu ja muutama lihas sun muuta pientä. Argh. No, se menee ohi. Joskus. Rolleria saisi työntää hartiavoimin, se liikkuu kuin liimassa.

Taitaa käydä niin, että roskien viemisestä tulee melkoinen performanssi. En kuitenkaan järjestä erillisnäytöstä. Lupaan kuitenkin kuvailla verevästi tilanteita, mikäli jotain vekkulin poikkeavaa ilmenee! :cool:

POLKA – NYT ON MUONAA, MUTTA VARMASTI SEKIN ON VÄÄRÄNLAISTA!

6 vastausta artikkeliin ”Sade jäykistää!

 1. No hittolainen!
  Mites se nyt niin, tokko tuo ruostetta on haukannut reissussa? Josko ois vaan…hmm…jotain pölyjuttuja – siis kaupunkipölyjuttuja – ja notkistuu kun hinkkaat sitä (omituinen, käänteinen tapahtuma :D) tai pyydät Belgan öljyämään sen. En tiiä mutta jotain tämmöstä varmaan..

  Vettä tuli koko eilisen ja niin on tullut tänäänkin, pitäisi itseasiassa tulla vielä huomennakin jonniin verran ja illasta selkenee. Loppuviikko sunnuntaihin asti ihanaa kesää (jopa +21 astetta!) mutta ensi viikolla jälleen Jääkausi 5.0.4.4 ja lämpötilat himppa yli kympin.
  Laita nyt kätes ja varpaas ristiin että Viking Lotossa tulis jotain ja me päästäis jonnekin lämpimämpään missä ois aurinkoa ja niitä todella hyviä luonnonyrttejä!

  Pusuja sulle sekä Lady Minnielle, Belgalle terveiset!

  • Noin on käynyt ennenkin. ;) Vesi turvottaa kaiken tauhkan, jonka tuo malli kerää pyörien väleihin *pöly, kissankarvat, hiukset*. Sen saa ehkä pois taas Belga, veitsellä nitkuttamalla ja sitten öljyämällä. Pitää taas vaan pyytää. Tuolla aikaisemmin on kuva siitä, mikä määrä möhnää joka kerta poistuu!
   Pelaan, jos tiedän voittavani. Itse asiassa, minä kaipaisin vain edullista kaksiota jostain huonolta alueelta – silloin voisin tuntea olevani kotona! :cool:
   Luannikast jatko sinnekki!

 2. Tiedäthän, Polgara, että apuvälinelainaamot myös huoltavat esimerkiksi rollaattoreita? Ennen ainakin antoivat lainaksi apuvälineen huoltotyön ajaksi. Kaikkea hyvää ja kesän jatkoa, on kylmä taikka vari.

  • Hgissä on kaksi av-lainaamoa, joka tarkoittaa Leka-taksoa ja 50 euron setelin kuluttamista. Ai niin, kahteen kertaan (vienti ja nouto) eli huntti hanttihommasta. Mieluummin maksaisin sen Belgalle! Muutenkaan toiminta ei enää ole niin joustavaa kuin se oli n. 5 v. sitten ja aikaisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *