Nimettömille

Otsikko tarkoittaa, tällä kertaa, todellakin teitä  nimettömiä privaajia. Teitä pirulaisia, joita trolleiksikin kutsuisin. Ilmoitan vaan, että mikäli viestit alkavat olla veemäistä luokkaa, seuraavaksi otan yhteyttä miliisiin! Tämä ei ole turha lupaus vaan ilmoitus, ettei ehkä kannattaisi. Meikällä nimittäin menee hermo ihan justiinsa eikä se ole kovin kaunista. Piste.

Hah, onko joka vuosi samanlaista? Ensin saa palella yhtenä päivänä melkein miinuksen puolella ja parin päivän päästä pitää etsiskellä tuuletinta, koska on liian helle. ;) Enkä minä valita, kunhan totean. Roskiskeikoilla tämän ainakin huomaa… ja öisin, kun ilma ei liikahdakaan ja kissakin on aivan repona. Partsin köynös ei ole Se Oikea. :( Onneksi chilit ovat terhakkoina alkuina. Edes jotakin vihreää… Kaikki vihreä tuntuu ainakin pitävän näistä keleistä.

Belga on tulossa tavan mukaan lounaalle. Kiristyksenomaisesti kotitöiksi tänään tarjolla  eilen pestyjen verhojen ripustaminen. Jutun ikävin osa jää tietty minulle eli verhojen silittäminen. Se ainoa kotityö, joka ei oikeasti ole meikäläisen mieleen. Onneksi on vain muutama juttu, jotka olisi suotavaa silittää. Nuo verhot ja yksi rätti seinälle. Tällä kertaa siis. Mikähän siinäkin on niin vastenmielistä?! :o

Lounaaksi pastaa ja soossia. Soossista tulee tomaattipohjaista ja sitä haudutellaan ainakin tunti, mielellään pidempään. Hyvää *korjaan: syötävää* siitä tulee! Jälkkäriksi pari kohuked ja kaffet. Ei paha, huonomminkin voisi olla. ;) Sen lisäksi, lähes lottovoittona, Belga on noutanut myös kirjavaraukseni kotonsa läheltä kirjastosta. :D Tuoreita kirjoja pitkästä aikaa… Ja kyllä, mikäli trollit eivät näyttäydy pariin päivään,  tulossa myös jotakin tekstiä kirjoista ja kirjasta *salamyhkäinen ote*. :cool:

Suunnitelmia olisi taas ihan liiankin kanssa. Argh! Josko jaksaisi edes yhden niistä toteuttaa ensi viikolla. Voisi olla aivan  tyytyväinen jo siihenkin. Ai että miksi en revittele mitään julki sen enempää? Arvoisat lukijat: minä en jaksa enää tätä trollien kettuilua ja kaikkitietävyyttä, joten en ole aikoihin enää kertonut tässä blögissä mitään kovin tärkeää saati sitten mitään perskohtaista. Toivottavasti ymmärrätte, että tähän todellakin on syynsä.

Kohta pilppomaan soossin pohjaan tulevia vihanneksia…

POLKA – ITSEÄÄNKIN ENEMMÄN HÄN VIHAA TROLLEJA!

10 vastausta artikkeliin ”Nimettömille

 1. Ota vaan yhteyttä polliisiin. Raukkamaista tuollainen nimettömänä huutelu, grrr!

  Mutta muuten leppoisaa lauantaita Malmille! Ja Minnille kunnon leuanalusrapsutukset!

  • Anteeks, jäit kommaloukkoon! Kts. vastaus alta, miksi en vielä ole ilmoittanut.
   Kiitos, kiitos! Minni makoilee tuossa koivel levällään, kissalevyttää siis, on niin lämmintä. Edes rapsuttelu ei tunnu kelpaavan, koska pitäisi tulla niin liki. :)

 2. Mtäh! Kehtaako joku todella keljuilla ihan yksityisviesteillä asti! Pöyristyttävää on. Tsemppaan ehdottomasti viemään häiriköintijuttuja eteenpäin jos niikseen on. Itsekin päätin, etten tule sietämään niin minkäänmoista kaksimielistä häiriköintiä (ylemmiltä tahoilta!) suoraan itselleni osoitettuna. Vahvoja viitteitä mahdollisesta leukojen louskuttelusta naispuolisille työntekijöille on. Vielä ei sentään kukaan ole tullut heiluvineen eteen venkoilemaan, kuten edellisessä (siivous)duunissa välillä tapasi käydä… Oiskohan kukaan silloin edes ottanut asiakseen, jos olisi kertonut jollekin näistä itseään esittelevistä sedistä. Yökkis!

  • Kaksimieliset ilmoittaisin heti! Nämä ovat ns. monimielisiä, juu nou, eli henkilöön muuten koskevia asioita, jotka ketuttavat ehkä vielä enemmän. Killuttimista kun voi heti tehdä ilmoituksen! Enkä mitenkään siis väheksy sitä, mutta tämä on hiinä-ja-hiinä menisikö tutkintaan vaiko eikö. :(

 3. Niin, tutkitaan menee noista trollien jutuista netissä julkisena olevat, jotka täyttävät kunnianloukkauksen merkit tai ylittävät tiedot yksityisyyden suojasta. Sittenkin, jos teet rikosilmoituksen, tutkinnanjohtaja päättää tutkitaanko ja miten laajasti.

  Ne mitä ei ole julkisesti netissä, ovat aina harkinnanvaraista. Niissä täytyy olla melko rankkaa ainesta, että miliisi korvaansa lotkauttaa.

  Kuten tiedät, puhun kokemuksesta. Rankka prosessi, en suosittele.

  • Niinpä ja nuo viestit tuskin ylittävät kynnystä… Harmitus on suuri, mutta taidan yrittää jättää ne vain avaamatta. Tämä ei ole sentään niin inhottavaa kuin omat kokemuksesi. :(

   • Kaikkein paras tapa suhtautua trolliviesteihisi on se, että ei mitenkään noteraa niitä. Älä lue, älä vastaa, äläkä mainitse niitä blogissa. Kyllästyvät sitten aivan varmasti.

    • Niin minä suunnittelinkin. Halusin vain tuoda asian esille täällä, koska minulle on huomauteltu vähän kaikesta. En nyt kovasti puolustele, mutta osansa on tällä trolliongelmallakin.

 4. Tutkintaan vain kaikki epäasialliset viestit! Jokainen viesti talteen ja eteenpäin poliisille. Ei se sinulle mitään maksa ja pieni vaiva se on siihen nähden, mitä on kuunnella joidenkin anohullujen jatkuvaa kettuilua. Moni luulee, ettei yksityisesti lähetetyistä viesteistä joudu vastuuseen.
  Näin asia ei onneksi ole. Ihan omasta kokemuksesta puhun. Vähän aikaa sitten korvaukset henkisestä kärsimyksestä sain. Ihan mukavat sellaiset. Annan asianajajani yhteystiedot eteenpäin tai autan muuten asiassa, jos suinkin tarve vaatii.

  • Toki! Mutta kuten kerroin, nämä ovat ulkopuolisen mielestä varmaan vain ”kiusoittelua” tms. Asia on kyllä mielessä, katsotaan nyt, toimiiko tämä asian julkistaminen ja toisaalta tulevien viestien jättäminen omaan arvoonsa. Jos ei, otan toki yhteyttä milizeihin! :)
   Ja kiitos tarjouksesta, pidetään mielessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *