Masukarvat pölisevät!

Siis Lady Minnien masukarvat, koska torpan jokainen räppänä on levällään ja tuuletin hurruttaa vieressä. Neiti makaa lattialla selällään ja levyttää… käy näköjään kissan pienille hermoille tämä nihkeä keli.

Sain sentään eilen edes teeskenneltyä pirtsakkaa ja tehokasta. Ainakin sen ajan, kun Belga oli täällä. ;) Silitin jopa verhot ja pari muuta juttua! *nostaa nokkaansa ylpeillen*  Oli kyllä pakko myöntää, että jaksut loppuivat kesken. Piti lepuuttaa, koska oli lähteä taju. Illalla koipien pituuserosta johtuen oli melkoista juilimistakin tarjolla – harvemmin sitä normipäivänä yrittää pysytellä tolpillaan n. 6 h lepuuttamatta. Mutta hoidettua tulivat ainakin ne hommat, jotka taas ovat viruneet tekemättä. Tai siis hyvin pieni osa niistä, mutta kunhan nyt kehuskelen aivan ilman perusteita. Kerrankin. ;) Lounaskin oli ihan kelpoisa ja kaffen kanssa tuli vedettyä kunnon sokeriöverit.

Tänään voisi viedä lehdet keräyslaatikkooon, että olisi taas jokin syy painua ulos stalkkaamaan komeita koiria ja niiden mahdollisimman hörhömäisiä ulkoiluttajia. :cool: Joku tarkoitus sitä on kehiteltävä näiksikin aamuiksi.

POLKA – TARJOLLA TÄNÄÄN KAIKENLAISTA MINIMAALISTA VETKUTUSTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *