Lauvantai

Belga tulossa lounaalle, kuten tavallista. Jotakin pientä puuhaakin on säästetty ihan häntä varten. Edes hänelle ei ole tarjolla täysin ilmaista lounasta. ;) Odotan kiihkoisasti myös kirjatoimitusta – viime viikolla ei tullut ainoatakaan opusta, joten jouduin tyytymään omiin hyllyihin. Lisäksi ongin lehtiroskiksesta pinon vanhoja lehtiä, jotka ovat meikäläiselle tietty aivan uusia! Wau, ette uskokaan miten paljon minä nyt tiedän joistakin oudoista julkimoista *jos olisi tarpeen niitä muistaa*. :o

Valentiino sai eilen kirjeensä. Samoin roskis roskansa eli kiertelin jälleen lähitienoon korttelit. En menisi kehumaan, aina kaiken temmellyksen jälkeen yhtä kipeä. Enkä jaksa enää edes raivostua Käymätön hoito -tuputuksesta. Ihan sama! Teen juuri siten, mikä järkevämmältä tuntuu enkä sitä, mitä joku toisin asioihin reagoiva yhden diagnoosin ihme ja aktiiviurheilija esittää.

Siksi en edes mene viemään roskia tänään! :D Kulutan senkin ajan viisaasti tekemällä esivalmisteluja ruuanlaittoon ja pilppomalla vihanneksia. Sekin käy kuulkaas työstä!

POLKA – VASTAISTEN RANTOJEN KIISKI!