Jännää riittää!

Oli eilinenkin jännä päivä. Sitä tuli vaihteeksi kokeiltua, miltä tuntuu loisia yli puoli päivää petissä särkyjä kuunnellen. Melkein meni hermo, joten tänään on pakko pysyä tolpillaan edes vähän kauemmin ja yrittää ketkuilla edes jotain aikaiseksi. Oi, onneksi taitaa olla taas lehtiä vietäväksi asti. ;)

Piti tehdä erinäisiä valmistautumisia, mutta joku juttu jää nyt hoitamatta ja käymättä. En kiusaa itseäni lähtemällä pakolla jonnekin kärvistelemään. Sen verran juilii vieläkin, että erinäiset toimet ovat kohtuullisen haastavia.

Mutta jospa minä nyt tästä viemään niitä lehtiä tai jotakin. Kiusallani, tottakai. Itseäni kiusatakseni siis…

POLKA – EI KEHTAA VALITTAA, EI VIITSI MÄRISTÄ…

2 vastausta artikkeliin ”Jännää riittää!

  1. Kurjia ovat kivut ja kesällä ne ovat vielä veemäisempiä kun on kuuma. Petivehkeitä saa olla vaihtamassa jatkuvalla syötöllä ja niille vähillekin unille voi kuumuuden takia heittää hyvästit. No, tähän asti on päästy hieman helpommalla mutta onhan se varma että hellekausi tulee.

    • Niinpä, täällä kun on tuo jännäilmastointi lisäksi. Ja muut… hups, enhän minä saakaan valittaa, koska tämä ei ole trollivapaa vyöhyke! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *