Väsyttävät munat

Uaaahhh, väsy! Taisin ennen nukahtamista katsoa kelloa, meikäläisen lähes normaali heräämisaika. Eipä tullut pahemmin siis uinuttua. Ties mikä taas valvotti. Päästäisegut? Tai ihan vaan se, että tuli pupellettua tavallista enemmän muonaa ja vielä vaffat kaffet myöhemmin. Ihan sama, tähän on jo totuttu. Silti ei ole kovin hehkeä olo. ;)

Lisäksi unohdin eilen hoitaa Belgan kautta pari asiaa. Ei ole siis Belgan vika, en vaan muistanut mm. yhtä postijuttua, koska lähetys oli jo pakattu ja odotti kirjahyllystä. No, minä postitan sen ihan itse ylihuomenna. Muutakin jäi hoitamatta ja ihan tarkoituksella. Oli edelleenkin niin kylmä ja välillä tarjottiin isoja lumilämpäreitä, ettei kannattanut edes alkaa hösäillä parvekkeella. Hih, silti esittelin kykyjäni ja kävin useamman kerran partsilla! :D Juu, kyllä minä sinne pääsen ja vielä takaisinkin. Päivän päätteeksi tarjotaankin veikeää uudenlaista särkyä, koska tuo akrobatia venyttää kuristuneita jänteitä ja muuta kivaa…

Tämän päivän nimiin varmaan jatkan taas kaikenlaista pientä puuhastelua. Lisäksi sain pienen pinon uusia kirjoja. Ei siis huonosti! Eiköhän tällä taas selvitä eteenpäin.

Vielä on pyhäpäiviä jäljellä…

POLKA – VÄSY, MUTTA EI KESY!