Kylille!

Ihan kohta lähden kylille! En ole vielä edes valmistautunut mitenkään, mutta ei tehdä tästä ongelmaa. Kunhan saan vaatteet päälle ja olen odottamassa taksoa oikeaan aikaan. Se riittää!

Ei, minun ei olisi aivan pakko. Mutta kun minä tahdon liikkeelle ja haluan myös nähdä ihmisiä… en minä niitä halua tavata, mutta haluan tietää, että muitakin on vielä olemassa. ;) Oikeasti, minulla on kaksi asiallista asiaa hankittavana. Samalla kuikuilen paria muutakin juttua. Lisärapotan vaikka huomenna, jos kaikki menee nappiin.

Eilinen meni taas tekelehtiessä kaikkea pientä. Erityisen ylpeä olen siitä, että vaatekaapista sain siivottua jo kaksi hyllyä. Minulle ei kehno suoritus! Sain jopa jokusen vaatteen rangattua pois ja kierrätykseen. :o Melkein jopa hykertelin, siitä kun jaksaisi jatkaa!

En tiedä, teinkö joitain ärsyttäviä liikkeitä, mutta jo illalla särki vähän ja aamulla juili niin pahasti, että en uskaltanut avata suutani *olisin huutanut*. Kyynärpää on äärikipeä. Juu, se on se vanha vaiva, jota joku sanoisi tenniskyynärpääksi… Särkee ja on kipeä. En minä muuten vänisisi koko asiasta, mutta kun joutuu käyttämään käsiään tavallista enemmän koipien ja selän ollessa poissa pelistä kokonaan! :( Ei siis naurata ja tuo reissu ei tilannetta ainakaan paranna. Pitäisi lepuuttaa ja tehdä kylmäpakkaus, mutta ei tänään. Eikä ehkä muutenkaan. Hmph, aina jotain…

Minä lähden pukemaan, jospa kipulääkitys avittaisi sen verran, että saan jotakin päälleni ja pääsen taksoon sisään-ulos. Minä palailen ja rapotan sitten lisää!

Mainiota maanantaita!

POLKA – AINA SILLÄ ON JOTAIN VALITTAMISTA, IHAN AINA…

2 vastausta artikkeliin ”Kylille!

  1. Toivotan mahdollisimman kivutonta reissua.

    Minulla ei ole oikeastaan mikään paikka kipeänä, ei ainakaan niin paljon, että viitsisi mainita. Lepäilen muuten vaan koska neurologi niin määräsi.

    • Kiitti! :) Kivutontahan elo ei ole missään vaiheessa, mutta kyllä tuosta selvisi, jotenkin… lisärapoa huomenna.
      No, sinä teet kuten määrätty on ja lepuutat tarpeeksi, sitten liikkeelle ohjeiden mukaan. Mukavaa päivää joka tapauksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *