Terveen paperit?

No ei sentään kokonaan! :D Kuitenkin sen verran, että tarkastushemppa l. leikannut ortopedi totesi homman olevan OK, luiden, muovin ja metallin kombinaation olevan kunnossa ja silleensä. Kun vielä kehaisin nopeasti ja siististi parantunutta haavaa, kaveri oli hyvinkin tyytyväinen. ;) Minä sain luvan liikkua miten ja milloin haluan, ei siis estoja. Ei kehno päivä tältä osin. Muuten siellä kyllä sai taas kulumaan koko päivän. Kävin rtg:ssä ja kuikuilin samalla päivystykseen, jossa oli hulvaton jono ja josta purkautui säännöllisesti jokin jäsen paketissa olevia kulkijoita! Olkaa siis oikeasti varovaisia tuolla liukkailla jalkakäytävillä ja pihoilla… Polille oli myös jonottamassa älytön määrä väkeä. Toivottavasti mikään pöpönder ei takertunut meikäläiseen, koska puolet ainakin yski ja räki ympäriinsä, jäiks! :( Ja taksokuski paluumatkalla oli aivan karmeassa flunssassa – yritin pidättää jopa hengitystä, koska suorastaan näin basiliskojen leuhottelevan siipiään! :P

Ai niin, postissa tuli lopultakin se lääkärinlausunto, jonka perään Lekakin huuteli taannoin. Olihan se taas aika rajua luettavaa, kun olin tietty vastaanotilla tavallistakin kivuliaampi. Toivottavasti se meni ajoissa Lekaan ja päätös on myönteinen. Lekasta kun ei nykyään tiedä. :(

Ei siis paha päivä kuitenkaan, vaikka lounas jäi syömättä. Korvasin sen sitten kotoon tultuani omenalla ja melkein ämpärillisellä vettä! Jotenkin tuo ympäristö eilen ei suosinut edes juomista, koska se ihmisjoukko! Sain illan mittaan myös kirjeen Valentiinolle valmiiksi ja tosi terhakkana kävin avaamassa alaoven myös Hörhölle, joka poikkesi käymään pikaisesti ja maksoi n. yhden sadasosan veloistaan. ;) Hyvä niinkin!

Lähden tästä kohta pilppomaan aineksia seljankaa varten. Josta muuten tuli mieleen, että Belga oli torstaina ostanut Lidlissä myytäviä Fazerin laskiaispullia mantelimassalla (heidän ilmaisunsa). Olipa scheissea – älkää menkö lankaan! Mantelimassa ei ollut sitä oikeaa nähnytkään. Ei mitään makua, aivan lirua, juoksevaa glukoosisiirappia. Laitoin lyhyen reklamaation ja minulle vain vastattiin, että ”kiva tietää, mutta jos minä muka oletan jotain korvausta saavani, pitäisi olla näyte tuotteesta”. Eheheh. En minä nyt tyhmä ole, mutta haluaisin kovasti tietää, miten he haluaisivat näytteen siitä jo syödystä pullasta? Henkilö, joka Fasulla näitä asioita hoitaa, voisi mennä ensin oikeakielisyyskurssille ja sen jälkeen hankkiutua asiakaspalvelukoulutukseen. Nyt meni tuokin lafka boikottiin! Harmittaa vaan Belgan puolesta, koska hän luuli kyseessä olevan ihan hyvän tarjouksen ja periaatteessa nuo pullat ovat molempien mieleen. Ei tällä kertaa siis. Eikä enää ikinä jatkossa. Pitäkää känttynne! :cool:

Valitinko jo tarpeeksi? Ilmeisesti, joten lähdenkin tästä keittiöhommiin… Kaikille lukijoille oikein lokoisaa lauvantaita!

POLKA – JA TAAS SE MÄRISEE RUUASTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *