Vain tässä blögissä – vain karaistuneille lukijoille!

Vuoden ensimmäinen kohupaljastus. Vain tässä blogissa ja vain armaille lukijoille. Kuva, jota et tule koskaan näkemään missään muualla. Katso ja ihmettele sekä vertaa viime vuoden suosittuun paljastuskuvaan, klikkaa siis linkkiä *kliikkiuutisointia on näköjään pakko harrastaa täälläkin*. Varoitus: Sopii vain karaistuneille katsojille!

zz The Arpi (kuva SusuPetal)

Nurse Susu poikkesi hieman jo flunssasta toipuneena torpassa tarkistamassa ja rasvaamassa arpea. Tässä siis nyt jo perinteinen kuva, joka julkistetaan vain täällä. ;) Pituutta tälläkin n. 30 cm, 29 hakasta, sijainti vas. lantiosta alaspäin enempi persaumuksen puolella. Tästä siis toivutaan – ja siistiltähän tuo näyttää! :D

Toipumisesta, njäh, unet vaan ovat kadoksissa öisten kipujen takia. Öisten siksi, että sitä nyt ihmisten on tapana nukkua pitkällään ja siinä makoillessa jokainen liike koskee. Asennon vaihtaminen siis on pahinta, mitä voi tehdä enkä ole vielä oppinut lojumaan hievahtamatta paikallani. Muutoin yritän puuhastella ainakin jotakin päivittäin, yritän myös muistaa ne kiellot ja rajoitukset. Eilenkin kyllä tajusin jossain vaiheessa vain meneväni ja tekeväni… tosin siitäkin sitten rangaistiin lähes välittömästi. Mutta minä yritän, yritän ihan helkkarin kovasti *vaikka se ei aina siltä näytä tai kuulosta*.

Aasimaista siltaa pääsenkin kätevästi siihen, että olisi helkkarin monta asiaa hoidettavana, mutta en vielä uskaltaudu kaikkeen. No, arvaatte kai, että sekin käy hermoille… Mutta kun tuntuu taas siltä, että minä vain vetelehdin laiskana, typeränä ja tyhmänä. Ärh, omissa ajatuksissa se vika on, tietty. Ehkä minä vain jatkan kaikenlaista unelmointia ja suunnittelemista välittämättä siitä, voinko mitään ikinä toteuttaa.

Käytännön hommia nyt ainakin eli ruokaa olisi tänäänkin kokkailtava. Saattaisi olla taas bataattikeittopäivä. Pari laskua on pakko laittaa maksuun ja tsekata samalla Lekan puuhat, joista ei ole kuulunut yhtään mitään. Edelleen muutakin pientä kotihommaa on aina tarjolla, kunhan nyt vaan uskaltautuisi kaikkeen. Ei tässä oikeastaan muuta, mutta kaikki vaikuttaa kaikkeen ja se tässä tökkii. En voi tehdä sitä-ja-tätä, koska sen jälkeen olisi tehtävä näin-johon-en-vielä-pysty. Siinä se kierre, josta en pidä yhtään! :(

Ehkä minä vain yritän edelleen kuluttaa ison osan päivää lukemalla tai kyttäämällä liikkuvaa kuvaa! Lukijoille muistuttelen mieleen, että Loppiainenkin on tällä viikolla!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – VOISI NÄYTTÄÄ ITSEÄÄN MAKSUSTA *SIRKUSFRIIKKI*!

15 vastausta artikkeliin ”Vain tässä blögissä – vain karaistuneille lukijoille!

 1. Siisti on arpi. En tietty tiedä, miltä on missäkin kohtaa näyttänyt, mutta ainakin mun äipällä oli jossain kohtaa tosi paljon mustelmaa, että siihen verraten sanoisin tämän näyttävän erittäin hyvältä :)

 2. On hyvin rasvattu ja siisti arpi. Kun eihän siitä operaatiosta kovin kauan edes ole vielä. Terkut kuvaajalle!

  Nyt sitten odotellaan niitä pakkasia, tänään on jo -3 C. Loppuviikolle luvassa reippasti enemmän.

  • Juu, siisti ja tässä vielä kunnon rasvausta vailla (ettei kiiltäisi näin taidekuvassa)!
   Täälläkin tuntuisi tänään jo olevan viileämpää…

 3. Katsoin tuon tammikuisen kuvan, eikä muisti todellakaan pettänyt. Tämä uusi arpi ON paljon siistimmän näköinen, suorastaan kuvauksellinen!

 4. Siistihän tuo on, tosi siisti! Pitäisköhän mun laittaa vertailtavaksi omat 2 haavaani? Hah! Oikeesti, oikein hyvän näköinen haava, ja paljon paremman näköinen kuin se edellinen.

  • On vissiin sen verran tiukkaa fläsää alla, että on helppo ommella. ;) Kyllä sulla varmaan on dharmaattisemmat arvet – laita vaan, jos siltä tuntuu *kaikki ovat varmaan udekkaita*!

   • Ei ole mitenkään dramaattisemmat arvet, jalassa ihan kummallisen vaaleakin jo, tossa rinnassa vielä punertaa… en mä tosissani ollut, en edes osais tänne blogiin liittää valokuvaa!

 5. Ei infektion merkkiäkään. Toiset tekee nättiä jälkeä ja toiset eivät. Eikun vaan edelleen toipumisia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *