Uusi viikko, vanha Polka

Taas maanantai eikä mitään suunnitelmia? Eikäs kun on, juu, näitä uhoamisia. Eli tällä viikolla tavoitteena päästä ihan ulos asti ulko-ovista. Kävin niitä eilen taas katselemassa sisäpuolelta eli tapasin yhden kaverin. Ei ottanut niin hirveän koville, mutta ei vasempaan koipeen voi vielä läheskään täpöllä luottaa eli rollerilla mennään edelleen. Yritän olla riskaamatta mitään, koska koipi vielä pettää ja osa lihaksista ei vaan toimi kuten pitäisi. Silti on hetkiä, jolloin unohdan koko jutun ja se on oikeastaan hiukka pelottavaa…

Eilen toteutin taas yhden hinkuni! :) Tein kalakakkuja, tuli heekkua. Minä en oikeasti tiedä, mikä on niiden virallinen kotimainen nimi. Tiedätte kuitenkin, fish cake eikä mikään voileipäkakku tai vastaava. Mitään oikeaa reseptiä ei ollut, muistelin vain joitain ohjelmia, joissa näitä olen nähnyt tehtävän. Eipä ollut hankala muona mitenkään ja sen verran hyviä, että otan ihan asiakseni tehdä toistekin – ja tarjota ainakin Belgalle, jotta saisi muitakin mielipiteitä. Jotakin hyvääkin siinä, että joskus tulee tuijoteltua noita brittiohjelmia oikein urakalla. :P

Kai sitä tänäänkin pitäisi jotakin hyödyllistä saada aikaiseksi, mutta en vielä tiedä homman tai hommien nimeä. En vaan jaksa makoilla enkä pysty istumaan pitkään, joten on pakko puuhastella edes jotain pientä lukemisen ja netissä roikkumisen lisäksi. Ongelmana on enempi se, mihin uskaltautuu ja pystyy *toistaiseksi*. Suunnitelmia (ja unelmoita) olisi taas ihan älyttömästi. Puuttuu vain rahaa, tekijöitä ja näkemystä!

On ehkä viisaampaa keskittyä tällä viikolla nyt vain ihan itseensä. Toisaalta, olenko minä mitään muuta koskaan tehnytkään? :o Hmph, todella omahyväistä. :(

Loistokasta viikon alkua kaikille lukijoille!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – YRITTÄÄ TAAS YRITTÄÄ…

2 vastausta artikkeliin ”Uusi viikko, vanha Polka

 1. Messevää maanantaita!

  Nyt siellä on taas liukasta, ei vielä ulos, malttia!

  Jaaha, tänään siivoan sen ulkovaraston. Saa toivottaa voimia, jaksuja, tsemppiä ja kaikkea kolhoa ;)

  • Mä olen pahoillani, mutt en oo vielä törmännyt mihinkään messevään tänään. :( Huono tsägä, kai.
   Juuei, ei tänään ulos, ei toki! :o
   Hui, hirmuinen homma sulla. Toivottelen niitä kaikkia vanhoja & kannustavia juttuja. Kyllä se siitä! Ja sen jälkeen itselle jotain kivaa palkkioksi? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *