Tuore vuosi, tuoreet mokat

En sentään vielä *ainakaan tietääkseni* ole ehtinyt tekemään kunnon mokaa tälle vuodelle. Nyt on taas siihenkin uusi mahdollisuus; kannattaa siis mokailla heti kunnolla! Minusta on parempi rehdisti mokailla kuin tehdä lupauksia. Sellaisia, joita ei kuitenkaan pidä. Ja sitten katuu niitä lupauksiaan…  Höh, ei kannata!

Meillä ei siis juhlittu mitään millään tavalla. Belgan kanssa söimme perushyvää seljankaa ja jälkkäriksi kaffetta ja suklaakeksejä. Lisäksi yritin kunnostautua edes jossakin eli laaditsin tietysti ruokaa ja nyt jaksoin jo tiskata. Änkesin myös pyykkikoneen täyteen yökkäreitä ja paitoja, ainakin pariksi viikoksi vielä. Sitten tuli stoppi ja jaksut loppuivat. Kivut ja heikotus ajoivat pitkälleen, mutta eivät kamalan pitkäksi aikaa. Jaksoin kohta taas  ylös eli sain edes jotakin tavanomaista tehtyä. Ai niin, en minä tässä tekemisillä kehuskele. Minä vaan mittaan kuntoa & jaksamista aina sillä, mikä on vaikka kotihommien tavallinen tilanne jne. Siinä sen omankin tilanteensa näkee helpommin. Kyllä tämä tästä vielä, hissukseen, vähän lisää päivittäin…

Unet ovat silti edelleen kadoksissa tai paremminkin kivut, jäykkyys ja liika makoilu herättävät. Sitten ei saa unta ja varsinkin alkuillasta saatan pilkkiä 10 – 20 min. pätkiä *raivostuttavaa* kesken jonkun ohjelman katsomisen. Äkkiä huomaa vain olevansa keskellä aivan outoja juttuja. Ei mukavaa tämä. Meikäläisen suurin ilo olisi nukkua välillä edes pari-kolme tuntia ihan rauhassa. Vali-vali, märi-märi.

En jaksa kommentoida turhaan vuoden alusta voimaan tulevia muutoksia, koska lähes kaikki on pärsheestä. Ihan sama. Tuntuu, ettei ainakaan meikäläistä tule koskemaan mikään mielenkiintoinen tai mukava ohjeistus – ei todellakaan!

Eletään siis päivä kerrallaan ja tällekin päivälle on kerääntynyt kaikenlaista pientä puuhasteltavaa. Siinä menee sopivasti aamupäivä ja sitten voikin taas viihdyttää itseään lukemalla. Kun kirjaston sulkeminen 4 kk:ksi on puskapiposetien mielestä ihan vain minun itse itselleni keksimä ongelma. Niinpä. Minäpä ensi viikolla kävellä hilpaisen vaikka Itikseen ja takaisin parin kassin kanssa. Kaikkihan on vain minun korvieni välistä kiinni. Että turha valittaa, en vain osaa suhtautua. No en perkele osaa, jos kaikki loppukin ilo & hupi viedään! :(

Siitä huolimatta toivotan lukijoille parasta vuotta ikinä 2017!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – NE SAMAT JORINAT JOKA AAMU!

2 vastausta artikkeliin ”Tuore vuosi, tuoreet mokat

 1. Hyvää alkanutta vuotta sinnekin sekä Sinulle että lapselle ja Minnielle!

  Raketit oli yöllä vähissä, kyllästymistä on kylällä havaittavissa. Hyvä niin.
  Tuohon edellisen postauksesi kommenttilootan mielipiteiseen yksityisilotulitusten kieltämisestä yhdyn mielelläni.

  Laitoin privaakin, ei kiire, luet kun ehdit.

  • Rauhallista oli, sopivasti siis. Olihan sitä raketteja ja väkeä, mutta ei häiriöksi asti, minusta. ;)
   Privasin takaisin päällimmäiset mielipiteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *